Booya!

Fy fan vad jag är bra! Ni ska få se bilder och de säger allt. Har haft rappelleringsövningar idag och det har gått bra. Finns mycket att lära såklart, men det går framåt. Here goes:

Vi mjukstartade dagen med lite jobb uppe i belysningsmasten vid idrottsparken. Ca. 50 m hög och det är mig ni ser ovanför repet.


Nedkommen, tog lite tid där uppe men blev rätt till slut.


Det här var avslutet på dagen och en frivillig övning: ta sig an Eon:s skorsten.


Här är utsikten, smått andfådd efter att ha klättrat stege de ca. 100 meter som skorstenen sträcker sig.


Norrköpings oljehamn och Lindö.


Den här utsikten var iallafall värt klättringen, verkligen.


Här är jag på väg ut över kanten..


Jag vet, jag ser inklippt ut. But I promise, it´s for real.


Trixar lite innan jag kommer ner ordentligt.


På väg! (bara 99 meter kvar som min kära kollega sa till mig)


Fokuserad


Här ser ni att det är på riktigt!


Gjort en fjärdedel kanske, eller en femtedel.


En fjärdedel kvar? Eller en femtedel. =D


Längst av alla, som ni ser och förstår! (det är ju inte de kortaste i kåren jag har bredvid mig..)


Det var iallafall bara jag och killen till vänster om mig som vågade oss på skorstenen så jag är nöjd, även om det gick sjukt långsamt ner för mig. Men det är inte alla här i världen som rappellerat ner från 100 meters höjd! *stolt*

Ikväll ska jag jobba hårt på att lägga mig i tid, så det här blir allt. Och det var ju inte så lite.

Sömn

ge mig sömn. Lär mig att lägga mig i tid. Åh, livet blir en miljard gånger lättare när man sovit ordentligt. Minst.

Har dagtidsvecka nu (som sagt, tror jag??) haha, jag är trött. Passade på att fota lite på jobbet så ska ni få se. Finns ju hur mycket som helst att ta kort på och det ska jag, men nu får ni en början iallafall. Blir laddning av kameran inatt för imorrn är det häftiga bilder på g. Hoppas solen kikar fram så kommer det bli underbart! Annars inga nyheter från jobbet, blev fotad idag, de ska tydligen göra en stor tavla med alla anställda. Hänger ofta gamla såna på brandstationer, ska bli kul att få bli en del av en sådan själv. Så om hundra år kommer det stå en ung tjej där och titta på bilderna precis som jag gjort. Som jag har funderat hur gubbarna hade det på den tiden de började, kommer hon stå där och tänka: tusan vad tufft de måste ha haft det, de där som var med i början, som var "de första" tjejerna (det är ju de stencoola brudarna från Q8 projektet som var först, men vi var ju ändå ganska få när jag började jobba) och där i framtiden kanske det finns en massa tjejer som jobbar som brandmän. Hoppas det!

Nåja, det var nog ungefär det intressantaste idag.., då förstår ni. 
Här kommer fotona:
Bara så ni vet så skriver jag mina kommentarer ovanför gällande bild.

Här är jag i damernas omklädningsrum, ser sjukt tjurig ut men det är bara lite jobbigt ljust.
 

Här bor jag!


Så känner ni igen mig på larm



Här spenderade jag tio sköna minuter av min lunch.. Helt underbart att kunna lägga sig en liten stund!


Och här var hälften av dagens nöje (som jag glömde skriva om): skolutbildning för årskurs sju.


Detta blev min station, brand i kläder.


Här visar vi vad man ska och INTE ska göra om det brinner i en kastrull, t.ex. olja. Vad tror ni man ska göra? Och vad ska man absolut inte göra?


Ja, sömn var det. På återseende.
Ps. jag lyssnar på Lady Gaga fortfarande *rara ah ah ah* Ds.

Lav lav lav.. *trallar*

I want your lovin, I want your revenge
...
I want your love, lav lav lav!
 

Jag har fått den på hjärnan och vet ni..? Jag tycker faktiskt att den är helt okej! Älskar hur hon låter som en tjurig barnunge när hon sjunger "lav lav lav" (love, jag vet, men det roliga är ju just hur hon uttalar det) och sedan sjunger så vackert ibland, kontrasterna gör den bra. Precis som videon, hon ser galen ut på de allra flesta bilderna men sen kommer de där klippen där hon ser så naturligt vacker ut. De diskuterade på radion idag huruvida hon är en konstnär eller inte och jag måste säga att jag kan se hennes försök att blanda musik och konst. Och hon lyckas, enligt mig.

Arbetsdagen idag har varit soft. Som min kompis sa: jag älskar flextid när man jobbar som brandman! Det är ju bara möjligt för oss när vi går dagtid, som jag gör den här veckan. Iallafall tog jag sovmorgon imorse, började inte förrän eftermiddagen. Hade skolutbildning årskurs sju, fikade, åkte ut till övningsfältet och hade sjukvård med ungdomsbrandkåren och sen direkt till handbollsträningen. Gick ganska dåligt på träningen och stukade foten litegrann, men jag kanske kanske ska få hoppa in och spela min första match på söndag om det inte är en annan tjej som kan, trots prestationen idag. Skulle vara sjukt kul samtidigt som denna helg inte vore den bästa, så det gör faktiskt inget om det inte blir av.

Imorgon blir också lugn dag på jobbet, ska se om jag får med mig kameran så ska jag fota lite så ni får ta del av min vardag.

Nu är det sova, kommer sova sött nu när jag tränat för första gången på ungefär två veckor. SKÖNT!
Och vet ni? Idag älskar jag livet!

Puss!

:S

Kloka ord. Tack mina vänner! Behöver nog såna, många som säger åt mig att varva ner nu för tiden.., idag sa kroppen till. Däckade vid åtta i Zinas säck, vaknade till och flyttade mig till soffan en timma senare ungefär. Vaknade ytterligare nån timme senare, tänkte att jag borde göra mig klar för sängen men det gick inte att frambringa någon som helst ork, däckade i sängen och vaknade tolv. Rastade hunden och gjorde mig klar för sängen, skulle fixa ett litet ärende på internet och nu är klockan redan så mycket. 

Ska lyssna på min kropp nu. Sov gott. 

funderar

på hur ni gör alla bloggare? hur hinner ni? jag har bara varit hemma för att äta senaste två dygnen, eller hämta arbetskläder. har inte ens sovit hemma, och därför inte hunnit blogga. men vi får se hur det blir till veckan, kanske finns nån tid då.

hoppas ni har det fint iaf.
jag är ganska glad, hade ett riktigt trevligt jobbpass och fick en himlans mysig kram ikväll. den värmde.

Idol (igen)

Tusan vad duktiga de är! Kändes självklart att Reza skulle åka hem, ändå var hon en av mina favoriter från början och hon sjunger sjukt bra! Kändes som att hon var artist redan från början, trygg på scenen och så.
Jag menar, vad säger det om konkurrensen?

Tänk att få vara (/ha jobbat sig till att vara) sådär duktig på något!

Pessimistkonsulten. (& önskelista)

Har ni hört den nån gång? Med Euskefeurat. Hade en riktig nostalgidag förra veckan och lyssnade massor på dem. Och den är så rätt den låten! Eller iallafall rolig. Jag kan minst sagt säga att jag inte är glad och glättig nu. Är bara så himla arg. Arg, besviken och förbannad! Jag ångrar så mycket. Vilken jävla miss. Så mycket negativt, helt i onödan. Bara av ondo. Fy fan.

Nina, släpp det. DET ÄR INTE VIKTIGT.


Viktigt är min önskelista, here goes:

Digitalkamera
Korta tights (att ha under träningsshorts)
Träningsshorts
Nike+ armband
TV
Elvisp
Dubbelsängsöverkast
Vita & svarta örngott
Wii-mote x2
Wii-spel
Sällskapsspel
Svarta pissetofflor (som de säger på jobbet)
Extern hårddisk
Sportig mössa + vantar (vadderade)
Uppblåsbar dubelmadrass
Svart ram till IKEA-tavla 100x70cm
Kläder (klänningar, tröjor, koftor)
Bikini
Ögonlaserbehandling
Pengar
Resa
Upplevelser
Fina gardiner
Trasmatta köket (grön och vitrandig -såg en sån nånstans och nu kan jag ju inte minnas var :(... )
Hundspel (aktiveringspryl)
Dammsugare
Handdukar i naturvitt och brunt (små och stora, och kiss och bajs som bror sa, vad kan passa bättre på en toalett?)

Finns säkert massvis mer, men det får räcka så länge. Fyller på om det dyker upp nåt mer. Och jag vet, vissa är ösnkedrömmar, men vem har sagt att jag inte får skriva sånt på min egen blogg?

Nu ska jag rasta hunden och sova sen. Sova bort alla bekymmer. Glömma och förtränga. Nu är det hårt mot hårt, du får som du vill.

Jag har inte fått till det här än (varför verkar det så lätt för alla andra??) så ni får bara en länk.
http://www.youtube.com/watch?v=peY68tKiWgM

Idolmys

Jahapp. Brukar ju ha idolmys med "kompisgänget" här i Finspång. Blev dock inget sånt nu.. Kommer nog aldrig bli riktigt samma sak igen. Men så är det, saker går sönder. Om du bara kunde se.

Så nu sitter jag här vid idol själv. Inte i mysstämning direkt för jag är lite deppig och stressad över skolan.

Jag återkommer med min önskelista.




"Den största ensamheten - att inte finnas i någons tankar" -Stig Johansson.

Schu (norrländskt ja)

Jag glömde, som vanligt. Fick svar från läraren i psykologi, är lite mindre sur men kan inte köpa hennes argumentation fullt ut. Hon tyckte att jag inte analyserat nog djupt på vissa uppgifter men att jag låg på gränsen till ett VG. Dock så fick jag  på första uppgiften kritiken att jag skulle skriva bredare, för att hinna beröra många delar av ett ämne så de ser att man läst på och faktiskt lärt sig nåt. Vi har alltid en tre till fem sidors begränsning och med detta anser jag det oerhört svårt att skriva både brett och djupt inom ett stort ämne. Som nu sist skulle vi skriva om grupprocesser. Och då menar jag allt: från hur en grupp bildas, olika stadier, vad en grupp är, relationer inom gruppen, utveckling, försvarsmekanismer, och diverse andra processer. Sedan ska vi förankra empiriska exempel i de olika teorier som presenteras i våra fem+ kapitel som vi läst. Och dessutom ska det då finnas utrymme att fördjupa detta resonemang, i detta fall på max fyra sidor. Svårt.

Imorrn kanske det händer grejer. Roligt roligt.

Brand i sopkärl

såg jag på wiggen. På samma gata som Jessica bor. Såg ni mina kollegor tjejen?

Åh vad jag harklar.., måste gå och dricka en kopp te. Jag är inte mycket för te eller kaffe eller sånt men det finns ju inget göttare än te för halsen när den är såhär. 

Det finns inget göttare än att tända ljus och mysa såhär i höst/vinterrusket heller men senaste veckorna har jag bara däckat ner i soffan. Men snart så! Sätter allt mitt hopp till lediga veckan.. :S

Puss och natti!  


Kråksången

Det är inte bara Promoe som kan.. Herre min gud vad folk har stirrat på/skrattat åt mig idag. Det låter förjävligt.. Får ta i så skallen nästan spricker för att få fram ett ljud. Men jag har varit piggare idag så dagen har gått ganska bra ändå.

På väg till jobbet imorse hörde jag på radion att det skulle brinna i en byggnad som innehöll snickeri, bageri och kiosk i precis samma område som jag var för två veckor sedan. Då krälade vi runt på ett tak till ett snickeri/bageri/kiosk i några timmar för att göra håltagning och hitta var tusan det brann. Kändes väldigt suspekt och insåg rätt fort att det var samma byggnad. På radion sa de att eftersläckningen fortfarande höll på så jag räknade med att skutta direkt in i våran tut-tut bil och brumma ditåt. Till min förvåning såg det helt stendött ut när jag kom till jobbet. Under samlingen fick vi dock veta att två man skulle ut. Jag bad att få stanna pga min röst och dagen ägnades åt att göra iordning rökskydd och diskutera lite med våra chefer angående nätverksträffen jag var på. Sen hade vi ett automatlarm vid elva och efter det drog det igång. Taket skulle rivas på snickeriet/bageriet/kiosken och vi behövdes för att säkra upp med vatten om det skulle ta sig. Det funkade bra men vi blev kvar rätt länge ändå. Sen hem, fika och tvätta tankbilen innan det var dags att åka ut igen för att lösa av de som gått där hela dagen. Det var sjukt mycket att återställa men vi hann iallafall nästan allting innan vi slutade. Under hopplockningen fick jag förfrågan att jobba övertid inatt, vilken jag tog, men sen blev det återbud på det då de behövde en dykledare.. :( Det var synd. Fast säkert bra också, jag behöver nog vila lite om jag ska orka med helgen. Vi har ju våran lediga helg nu men den är långt ifrån det för mig: plugg imorrn, jobba 10.30-20.00 på lördag, jobba 16-20 på söndag. Men det är bra med pengar också. Synd bara att jag inte verkar kunna kompa nåt nästa vecka, har många timmar över ju och skulle vara skönt att slippa en av dagarna. Brukar ju vara lite luftigt under vår dagtidsvecka men v.48 var jag inbokad mellan 8 och 17 alla fem dagarna.. :(

Oj, blev bara jobbsnack nu. Hoppas ni inte blir uttråkade, har ju tänkt berätta lite mer om mina dagar på kåren.


Just can´t

Hej hopp!

Vem skulle kunna tro att jag inte skulle kunna hålla mig ifrån min blogg?? Och det bara på grund av några få kommentarer. Kommentera mera!

Fy fan vad jag har ont i halsen. Kändes lite bättre när jag var ute och promenerade vovven, men nu mår jag som en påse skit igen. Ska knapra lite såna där "är man stor måste man vara snäll" och gå och sova i tid för en gångs skull så kanske jag faktiskt klarar morgondagen. Blev tillfrågad om badvaktsjobb på lördag och egentligen hade det väl varit bra att vila upp sig inför dagtidsveckan men jag känner att jag verkligen behöver de där slantarna..

Och jag har inte fått nåt svar angående min psykologi. Kan inte förstå de som gav kommentaren "snabba svar från lärarna" i utvärderingen av delkurs 1. Är det distansstudier är det INTE acceptabelt att vänta två, tre arbetsdagar på ett svar. Vilket jag har fått göra ett flertal gånger. Men de gillar nog inte mig, jag ifrågasätter lite för mycket. Men tycker inte alls om lärarna heller: deras bemötande, deras (icke existerande) flexibilitet och deras upplägg av kursen (många av oss upplever att den är på helfart, fast det ska vara halv). Så trots att ämnet är väldigt intressant är jag sugen på att hoppa av. Och med min envishet och prestationsångest är det stort att fundera på att lämna något halvgjort. Då förstår ni att de är dumma.. :(

Näe, sova var det va?
Här är världens vackraste!


Äh fy fan

Jag H A T A R datorer. På riktigt. Hade skrivit ett aslångt inlägg om dagen och skulle bara lägga in en bild. Så stängde den ner hela skiten. Fy fan!

Jag har iallafall ingen röst alls idag, mår inte så bra. Ska sussa tidigt så det blir tyvärr inga fler inlägg idag.
Har haft körövning på jobbet och kan berätta mer om det imorgonkväll, jobbar dag imorrn igen. I brist på annat tänkte jag lägga in bilder på mina brännblåsor som utlovat. Ser lite äckligt ut, men that´s life. Och lite äckligt var det faktiskt när jag sprängde en mot bildörren.. :S

Se och njut.





Här har ni hela förloppet. Har lite på vänsterarmen också, men det är så litet. Ärren syns lite mer än det ser ut som på den sista bilden eftersom de är vita och jag fotade med blixt. Men de syns inte jättemycket. Får väl se om de är kvar om ett år så kanske man får en slant för "missprydande ärr", om det nu stämmer med de uppgifter jag har hört.
 

I C U

Hörrnini.. Jag ser faktiskt att det är fler än någonsin som kikat in på min blogg (inte så många som det låter). Och det är jättekul! Men jag behöver ju seriöst hjälp med vad som ser bäst ut med min lugg. Svara! :D

Nu är jag på jobbet, sitter och laddar inför att gå ut och sätta på bilklädsel på min Megane så det inte blir så mycket hundhår. Är så himla trött och seg pga sjukdom och felvänt dygn bara så det tar emot. Ville ha nåt neutralt och billigt, så det blev en svart. Kanske lite väl sportig för min kombi (!) men det fanns inte mycket att välja på.


Jo! Jag är lite sur över mitt psykologibetyg också. Idel positiva kommentarer resulterade i ett G??? Och visst finns det småsaker jag kunnat gjort bättre, men jag förstår inte deras betygssättning. De måste vara perfektionister. Jaja, väntar på deras argument så kanske jag får ge mig sen.. :( *mutter*

Är i sån bra grupp på jobbet nu! Skoj mest hela tiden så det blir många skratt. Roligt roligt. Känner att jag kan vara mig själv också, det är väldigt skönt. Har haft orientering i ett område där de bygger om hela tiden nu, var tydligen en dödsbrand där i lördags och väldigt krångligt att ta sig dit så vi körde runt och kollade vilka vägar som var öppna och inte. Första dödsbranden för året, inte alls kul. Men jag är glad att jag slapp vara med iallafall. Men det hade varit bra för mig om det kom lite larm snart, börjar vara lite väl långsamt nu..

Pysslar ni med då?

Bloggproblem

Jag får inte alls till det här.. Försöker desperat lägga upp en bild på min profil, men den vägrar helt enkelt. Skulle ju vilja pimpa min blogg lite nu när jag vill skriva lite mer, nån som är duktig? Vill lägga upp ett foto som header, byta bakgrundsfärg till ett foto och visa info:n om mig på sidan. Hur gör man?? Haha, jag är ingen bra bloggare som inte kan allt det här vid det här laget. Men det här med programmering har aldrig känts riktigt naturligt för mig. =)

Nu börjar det bli bråttom att dammsuga och duscha, för sen ska jag hinna med en promenad med en kompis och vovven innan det är dags för middag och sen iväg till jobbet. Ska förbi han jag köpte bilen av och ordna med lite papper också, så måste åka lite tidigare än vanligt.

Blir nog ingen träning på jobbet ikväll för min hals och mitt huvud är lika dumma idag. Usch. Skönt iofs att det är en vanlig förkylning och ingen influensa (peppar, peppar, men det känns bara som det), men ändå jobbigt att vara sjuk. Hade ju dessutom, efter många om och men, bestämt mig för att ta vaccinet men det ska man ju inte göra om man är förkyld. Nåja, vi får se.

Nu till das kleine vacuum cleaner!



Den här bilden vill jag lägga in:


Vill ha vill ha vill ha

Denna skulle underlätta allt i mitt internetliv, inklusive bloggande. Nu går det såååå segt. http://www.dustinhome.se/pd_5010367092.aspx 
Har en HP nu och trivs så bra med den..

Sen MÅSTE jag ju ha en ny kamera, som jag sagt. Min gamla och jag kommer inte överens, alla bilder blir suddiga. Men det sämsta är att batteri och annat är helt slut, laddar jag det så håller det en kväll. Max. Men så är ju kameran säkert sju år gammal. Minst.

Den här skulle jag kunna tänka mig, ingen dyr ju. Men SÅ mycket bättre än den jag har.
http://www.dustinhome.se/pd_5010366999.aspx 
Eriks flicka har en sådan och bilderna de tog på sin Sverigeresa var UNDERBARA!
Sen hävdade han att hon inte är kunnigare på kameror än jag, perfekt!

Eller den här:
http://www.dustinhome.se/pd_5010333090.aspx 
Den fick jag som tips när jag gick in på en affär och sa att jag ville ha en dumdumkamera.. *hahaha* Vad jag menar då är en kamera som fixar alla inställningar själv, så jag bara kan trycka på knappen. Den verkar riktigt "smart".

Som sagt, inget jättedyrt. Men det finns ju inga extraslantar nu ändå. Och dessa skulle göra livet lite trevligare.

Precis som denna: http://www.dustinhome.se/pd_5010267437.aspx 
Återigen, erfarnehet är viktigt. Johan äger en Samsung, vi älskade den. Men han har plasma, verkar ju som det är på väg bort för den något tåligare LCD:n.

Ge mig åtminstone denna så jag kan formatera min dator lite lättare!!
http://www.dustinhome.se/pd_5010364700.aspx 
Extern hårddisk, står högt på prioriteringslistan då det är en kostnad jag kanske faktiskt kan mäkta med! :D

Allt hämtat på www.dustinhome.se (som ni ser!)

Dement

är jag.

Skulle ju skriva att jag såg/hörde ett bra ordspråk på tv ikväll.



Kärlek är stimulans för hjärtat under samtidig lokalbedövning av förståndet.


 vs

Sant, så sant.

Kväller

Hahaha, har försökt ta lite foton ikväll. Med en kass kamera, ännu sämre ljus, en urusel fotograf som dessutom är osminkad och sjuk så blir det inte annat än underbart.. Ni får se. Ni ska få hjälpa mig, jag har nyligen klippt mig i en för mig helt ny frisyr. Undrar vilket som passar bäst att göra med min lugg? Jag är så självkritisk nu så därför frågar jag er. Annars så dricker jag ett glas vin, sorterar papper och rensar handväskan och nu är det dags för promenix igen. Förresten, förra promenaden blev jag kvar nästan en timme i Johans tomma lägenhet och fixade lite där, diskade bland annat. Nu ska jag vara snäll igen! :) Hoppas han blir glad när han kommer hem..

Här kommer bilderna:

Dagens suddiga sjukisoutfit!


Såhär..


eller såhär.


Såhär såg min middag ut (MYCKET godare än det ser ut.., och jag vet att det ser tråkigt ut utan tillbehör men allt gott finns inuti!)


Här är min underbara sysselsättning!


See ya.

Jag.

Nu jäklar ska det hända grejer! Jag har blivit inspirirerad och tänker "va fan, kan de så kan jag!". Och jag oroade mig lite för mina gamla inlägg, men vad tusan, det är ju precis det jag jobbar på. Ska inte ta bort nåt gammalt, det jag har skrivit är jag. Det är mina åsikter, men de förändras också. Och jag ska tillägga att "jag" kanske inte är det deppiga vrak jag varit sista månaderna, men om jag lämnar inläggen som de är så kanske ni förstår. Förstår varför och ser mig och mitt liv. 

Jag såg definitivt mig när jag läste igenom bloggen. Det där som jag kände häromdagen, att jag egentligen är en väldigt sprallig person. Just nu skulle nog ingen i min närhet beskriva mig så, men jag skulle ändå det. Jag är inte sprallig just nu, för att jag inte mått toppen, men jag är sån egentligen. Och jag ska tillbaka dit, det bara är så.

Men en sak måste faktiskt fixas, en bra kamera. Så det är nummer ett på önskelistan.

Angående jobb så skulle jag egentligen infunnit mig på station centrum idag, men det blev byte brandkår för att jobba onsdag dagpass med körutbildning istället. Kunde inte blivit bättre för mig då jag bara behöver åka in mot stan två gånger denna vecka! Så fick jag ju en lååång helg och lite tid över för min bäbis idag, för helgen har inte varit någon höjdare för henne. Därför ska vi ge oss ut i dimman på promenad, kanske vattna Johans blommor som jag lovade. Hade tänkt springa, men min hals och mitt huvud har varit väldigt ömma idag så jag tror att det blir tvångsvila. Typiskt. Jag som varit frisk sen Johan flyttade, iallafall friskare än vanligt! Men då blir det kanske lite tid att ta itu med min tavelvägg och dammsugning. Mums!

Outside



Och hunden ser sjukt pepp ut, eller hur?!


Nu är det dags.

Jag har varit in tusen och en gånger på min blogg och tänkt och velat uppdatera den, men jag har inte orkat. Jag har helt enkelt inte förmått mig själv att skriva några rader, det som jag kanske är allra bäst på. Inte blogga då.., men, äh. Skitsamma med förklaringar. Jag har kommit fram till att jag ska sluta be om ursäkt för mig själv. Sluta vara en spillra, sluta fråga folk om jag får ge mig själv en komplimang. I princip är det så det har sett ut. Fuck it. Jag skiter i om ni tycker jag är bra på att skriva, det tycker jag! (hahaha, jag tror ju inte på det än, men de säger att man till slut börjar tro på sig själv så ikväll står jag väl där naken framför spegeln och säger att jag älskar mig själv..)

Nåväl, uppdateringen på vad som hänt blir en kort summering. Mitt liv är packat, så jag hinner inte skriva utförligare. Jag har haft rappelleringsutbildning på jobbet, skitkul och gick bra men som synd är har jag inga bilder från det. Brände mig på jobbet för några veckor sen så jag har haft blåsor på armen och har lite ärr från det, ska visa bilder sen. Har varit på ladies night i Örebro, underbart sällskap och en bra show. Hunnit med kryss och mys, även om jag helst vill glömma det mesta av mitt beteende. Fått en massa VG:n på min svenskakurs, ska äntligen få träffa Jesscíca imorrn och ha mys där, har fått en liten morot gällande eventuellt matchspel på handbollen i framtiden. Ska ha körutbildning snart, har varit i Sundsvall på nätverksträff för kvinnliga heltidsbrandmän och tjattrat lite med U N D E R B A R A människor där, ta åt er Karin och Sylvie! Har haft ett sjukt dåligt samvete pga lite tid med hunden men har tagit tag i det sista dagarna. Jag och Johan har väldigt lite kontakt sista veckorna och idag har jag klippt mig.

Hahaha, det blev en lång summering. Men det har, som sagt, hänt sjukt mycket och detta var ändå bara en bråkdel. Och så mycket kortare formulerat går det inte att få det.

Nu ska jag försöka vinna lite cash så jag har råd att köpa en ny klänning eller nya underkläder som ska matcha mitt nya jag och mitt nya liv. För tyvärr så inkluderas inte någon större summa pengar i mitt liv än så länge.. :D Tävlingen hittar du här: www.erica.myshowroom.se

Ha det underbart alla, och tyck om er själva.
Snart så älskar jag mig själv igen.



RSS 2.0