*happy*

Mmmmmm... Hade verkligen världens underbaraste natt inatt. Och nej, inte så. Mysig, fin och alldeles underbar. :D Kan inte beskrivas med ord så jag lämnar er där. Lycka bara.

Ikväll blev det en hojtur med Monika, tack för sällskapet tjejen! Det var kul, men jag längtar ju till den dagen jag kan köra som hon gör.. :D

Förresten, imorrn går det av stapeln. Läger för ungdomsbrandmännen! Ska bli kul, men jag kommer säkert vara helt slut på torsdag klockan tolv. :)

Godnatt!


På tiden att ni får se den sköna. Min leksak!








Jag klarade det!!!

Wow. Nina, du fixade det. Jag gjorde det. Och nej, det är inget fantastiskt. Ingen jättebravad. Men det var viktigt för mig. Alldeles för viktigt egentligen. Men jag behövde det, behövde känna att jag kan. Att jag är duktig, att jag "still got it". Haha, jag vet. Det låter drygt, men efter så många månader med hamrande på mig själv (ja jag vet, det är ingen annan som tycker att jag ska göra så) så kan jag väl få göra det här? Säga det här? Känna som jag gör. Det senaste året har nog varit det tyngsta i mitt liv. På många sätt. Av många anledningar. Och jag tog mig vatten över huvudet i höstas. Way over. Men jag fixade det. I nailed it. Jag kan.





Betyg i kursen Psykologi i arbetslivet 1-30 hp: Väl Godkänd




Hallå där köp blåbär.

Det var århundraden sedan jag vet. Men ni känner ju mig.

Tänkte lägga in lite foton från Rom, men det är så pass sent så jag hinner inte gå igenom och sortera ut bilder. Får bli lite random sommarbilder. Bland annat från promenad med Zina och från i helgen, som delvis spenderades i solen vid Mäseln i goda vänners lag. Härligt!

Mycket har hänt, men jag får väl helt enkelt återkomma med det. Har två pass kvar till semester så nu räknar jag officiellt ner på facebook. ;)

C U


Summerdog


Goda vänner


Vacker himmel ovanför garagen på "min" tomt


Det här var i våras, som ni kanske kan se.



Kärlek i vårsolen. Massor!

RSS 2.0