Fortsatt glad..

Tänk er! Fortfarande är jag glad! Sista veckan har varit otroligt härlig med underbart, varmt vårväder, härliga lediga dagar med Johan, Erika och Erik och kärlek.

Ännu bättre blev det idag då jag precis läst att vi måste spara 1,5 mille mindre än väntat på jobbet... =större chans att bli kvar så klart!

Nå, jag tänkte berätta lite mer ingående denna gång. Vi kan börja med torsdagen förra veckan då jag blev personligt inbjuden till vårmys med grupp 5 som jag var med då. Jag skulle jobba dagen efter eftersom jag precis bytte till grupp 3 (som jag också trivs toppenbra med hittills: gud vilken underbar arbetsplats jag har kommit till!!) men jag åkte dit och tjattrade lite, åt pizza och spelade lite GH. Var väldigt trevligt och kändes som en fin avslutning. Fick känslan av att de trivs bra med mig (kanske lite beroende på en del vänliga utvärderingar och tumhållningar och annat) och det värmer ju alltid hjärtat lite. Jobbade fredagdygn, var lugnt och trevligt. Sen på lördagen skulle Johan träna football i Linköping medan jag och Erika skulle göra bl.a. IKEA. Dock ställdes träningen in fem minuter innan vi skulle åka och först kändes det jobbigt, men sedan blev det en helt underbar dag. Gjorde inte mycket så, men det var väldigt trevligt. Först åt  vi årets första mjukglass och surrade i en timme utanför fiket alla tre + hund. Sen gick vi hem och planerade, bytte om och tog oss till stationen där Johan övningskörde hoj medan jag och Erika tog med hunden på en löprunda. Sen hem, duscha, laga mat alla tre (eller, Erika bjöd oss -hemma hos oss! OBS! Detta var hennes idé då hon känner att vi har bjudit henne så mycket.. =D ). Sen avsluta med mera surr och lite GH.

Jobbade söndagdygn, sen hem på måndag och packa kläder och ladda inför dagsresa till Sthlm för att vara modell för en dag. Gick bra och en del av resultatet kan ni se här. Sen hämtade Erik upp oss när vi var klara (jag och Erika) och vi åt kinamat. Så underbart att träffa Erik! Han är en så otrligt fin människa som gör mig så lycklig. Jag älskar dig! (och, for the record, jag älskar honom som en vän och detsamma gäller åt andra hållet, och vi göra båda varandra så mycket gladare som vänner, för man mår inte bra när man försöker tvinga fram nåt som inte finns där i ett förhållande). Men han kommer alltid att betyda väldigt mycket för mig. Sen fick jag och Erika lite mer tid att bekanta oss med varandra. Har precis insett att vi vet väldigt lite om varandra trots att vi umgås flera dagar i veckan. Och vet ni varför? Jo, vi har haft det lite struligt med våra förhållanden båda två så det är i princip det enda samtalsämnet vi har haft. Men nu har vi det bättre båda två, så då kan vi fokusera på annat kul! Hon är iaf en toppentjej och jag hoppas vi fortsätter umgås så här!

Och nu sitter jag här ensam, lyckades akut-byta-bort mitt nattpass imorrn så att jag och älsklingen är lediga tillsammans i ett och ett halvt dygn så vi kan fira vår tvåårsdag som är imorgon! Han har planerat nåt mys som vi ska göra på morgonen/förmiddagen (som jag inte vet alls vad det är, sötnosen) och sen ska vi nog bara vara hemma på kvällen. Kanske bada, tända massa ljus, dricka lite vin, laga god mat tillsammans.. Stänga av mobilerna och bara ha ögon och tid för varandra. Det skulle jag tycka om! Ligga nakna i soffan och mysa, bara vara nära och ge varandra kärlek. Kan vi behöva efter en minst sagt gropig vinter.

Hoppas allt kan fortsätta så här.









Avlsutar med min favoritbild och tackar för mig. Glad påsk alla underbara!


uäck!

Less på alla gråa trista deppiga inlägg jag skrivit.

Solen skiner som bara den, våren är äntligen här! Har ledig dag idag och imorrn, städade och tvättade hela dagen igår så lägenheten är fin och väldoftande! Tog mig upp i vettig tid idag så jag slapp vakna med huvudvärk och dåligt samvete, har tagit en mysig promenad i solen med vovven och ska snart ge mig ut på en skön löptur och springa bort det sista av min träningsvärk i benen. Sen kommer älsklingen hem vid fem och då ska det förhoppningvis mysas lite i solen och sen bara vara.. Min lilla minifamilj. De är helt underbara, även om det har varit tufft här hemma rätt länge nu. Men skam den som ger sig, vi ska kämpa på lite till..

*kärlek till alla*
 

RSS 2.0