*harkel*

Ehm... Kanske ska skriva något för att kompensera för föregående inlägg.
Kanske kan det vara så att jag är en smula dramatisk och känslomänniska ut i fingerspetsarna och därför kan det också tänkas att jag överdriver en smula. Visst, jag kände verkligen som jag skrev. Men om det verkligen ÄR så får vi låta vara osagt.. =)

Idag slappar jag mest. Ska promenera hunden ordentligt och åka på second hand och lämna in lite grejer, men annars tar jag det lugnt till fem då jag ska åka på jobbet. Känns som jag börjar på ett nytt ställe nästan då jag idag både byter skift och station (vi roterar bland alla skift det första året för att lära känna alla). Får se om det blir lite mer larm nu också, har inte haft ett enda de tre senaste passen.

Förhoppningsvis får jag nån körlektion inlagd denna veckan också, har ju kommit igång med mitt körkort för lastbil med släp. Det är svårt, men himla kul! Känns lite maffigt sen när man får köra hur stora fordonskombinationer som helst (eller, som tillåts på våra vägar utan dispens då..). Sen när det är klart så blir det mc-kort (så jag kan köra Johans hoj!!) och efter det jägarexamen. -Man ska se till att hålla sig sysselsatt. Som om det inte räckte finns det lite andra planer också. Nästa vecka åker vi till fjällen i nästan en vecka (Vemdalen) för att fira Johans pappa, veckan på det ska vi ha röj här hemma då det blir första festen för mig på ett halvår(!!) och sen framemot mars är det både 112-kryssning och födelsedagar jag siktar på.

Vi har stora planer för den här sommaren också.. I år ska vi vara unga!

*hängig*

Ibland är allt så tungt. Grått och trist, på många plan.

Allt blir så fel. Jag är ledsen. Är det hopplöst?

Och livet, Hur startar man på nytt. Hur gör man nya minnen. Hur ska man någonsin kunna ersätta alla gamla kära?

Jag är förvirrad. Och ensam.

Tillbaka i vardagen

Alla uppdaterar lika långsamt som mig nu. Då måste ju jag passa på så jag framstår som lite bättre.. ;)

Jobbade under julen, det var segt (inget att göra, inga larm).
Var hemma under nyår. Så skönt att titta förbi, få hälsa på familjen och bli charmad av lilla Saga.
Efter 88 mil enkel väg var vi rätt sega och delade upp resan i två delar åt båda håll, så jag hann säga hej till Johans mysiga släkt.
Nu är vi tillbaka i Finspång. Jobbade igår, 6 larm! =) Bland annat en stor trafikolycka som ni nog såg om på tv om ni tittade på nyheterna.
I veckan är vi lediga sen jobbar vi varannat dygn under helgen.

Zina mår bra, jag och Johan har det helt underbart och jag trivs allmänt med livet just nu.


Behöver jag tillägga att jag egentligen var ganska omotiverad att blogga?


RSS 2.0