Naw..

Vilka gulliga kommentarer tjejer! Inte nog med att det var fler än någonsin på min blogg, de var väldigt fina också.. Saknar er också, massor, alla tre! Så synd och jobbigt ibland att Sverige är så långt..

Kan kanske lugna er lite med att jag kanske var lite väl deppig när jag skrev sist. Visst, det finns inte mycket tid och det finns obesvarade frågor. Och känslorna åker bergochdalbana.. Men det blir bättre. Det kan bara bli bättre och på nåt sätt kommer det bli det. Men framförallt: imorrn gäller det! Imorrn Karin, då händer det viktigaste!! Men jag berättar nog inget förrän i Almåsa, för då kanske jag har facit med mig.. ;)

Jag ska tro på mig själv. Jag ska ge gärnet. Och jag ska lyckas.

Ledsen

Ska börja med att säga: Karin, jag blev inget klokare ändå, så det finns egentligen inte så mycket att berätta. Många saker som hänger väldigt löst, så det känns inte som någon idé att berätta. Kan väl säga att på grund av att allting är så löst så letar jag numera lägenhet (ensam) i Nässjö/Vetlanda. Det är jobbigt och jag blir ledsen..

Blir ledsen över mer saker också. Frågor som aldrig riktigt får svar, stunder som aldrig finns, känslor som...

Usch.

Förlåt


ALLA min bloggläsare för att jag inte lämnat några livstecken här på lääänge! Det har hänt en hel del sen sist. Sökt en hel radda jobb men för tillfället står det stilla. Trivs dock riktigt bra på mitt nuvarande jobb så jag vill inte riktigt flytta. Men pendlingen känns fortfarande ohållbar. Har börjat gå dagtid på jobbet också så jag bor borta hela veckorna. Inte alls kul att inte få träffa mina älsklingar och dessutom får Johan ta i princip allt ansvar för Zina. Just nu finns det en lösning som skulle vara absolut bäst, vet mer om det på måndag. Hoppas jag.

Sen sist har vi hunnit med att ha svärfar och syster Johan på besök, varit en tur till Vadstena och myst, sagt upp lägenheten och lagt om våran kost!

Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva just nu. Livet är upp och ner och jag måste nästan återkomma när jag fått lite ordning på tillvaron.. =)

(dessutom verkar jag ha sjukt dåligt minne nuförtiden då jag har väldigt svårt att redogöra för vad som hänt, det här är inte första gången den här veckan)

Förresten! Nu tränar jag på att hålla andan.

RSS 2.0