Klok?

Jag trodde att jag skulle bli klokare efter den här dagen, men det kan jag inte direkt påstå att jag är. Det är tydligen en lång väg för att nå det här jobbet, men första steget har jag iallafall tagit.

Tror ändå att det kommer bli lite förändringar nu. Lägenheten i Mjölby ryker nog till sista november, så får vi ta resten som det kommer. Ingen av oss orkar med den här pendlingen och ingen av oss vill ta risken när det blir vinterväglag. Huruvida vi särar på oss eller inte återstår att se, men jag har ju mina planer i princip klara. Ni får veta mer när jag vet mer. =)

Annars är semestern snart slut. Ska till Söderköping och käka glass med några från klassen imorrn. Ska bli jättekul att höra hur det går för dem. Men synd att inte fler kan komma. Sen är det bara att förbereda inför söndag då jag ska tillbaka till jobbet. Känns inte så jättekul faktiskt, hade behövt en vecka semester till tror jag.

Annars? Vet inte om det finns så mycket mer att säga. Jag mår bättre nu. Vet inte om det helt enkelt var mer sömn jag behövde, men nu känner jag att allt löser sig. Det finns massor av möjligheter, allt blir bra till slut och jag kan klara nästan vad jag än bestämmer mig för! Kanske inte helt sant, men det känns så nu och det är en sjukt skön känsla så den tänker jag hänga kvar vid.

Det enda som saknas nu är vänner och nära och kära. Kom hit!!

Bra dag

Jepp. En bra dag har det varit idag. Faktiskt.

Har fått lite nyttigt gjort: städat, rensat ur väskorna från resan, diskat, klippt klorna på vovven och så. Utöver det har jag också hunnit med att baka, handla och ta mig en simtur. Det var så himla skönt, småregnade lite ute vilket gjorde att jag hade hela femtiometersbassängen bara för mig själv! Hade nästan simmat min första kilometer när några grabbar sprang bort till hopptornet och därmed inspirerade mig. Har ju aldrig hoppat från femman, och tycker faktiskt inte ens om att hoppa från trean. Men jag kände att today is the day. Kanske för att jag inte kände nån som var där. Grabbarna gick iallafall så jag har inget bevis, men jag hoppade minsann. Tvekade inte en sekund. Och nu i efterhand känns det bara så löjligt.. Men men, alla har vi våra hjärnspöken.

Regnet öser ner så resten av kvällen ska spenderas framför en film med en mysig vovve bredvid mig. Och kanske en söt pojke i luren om nu Johan nånsin får tid att ringa.

Vad pysslar ni med då?

Semestern

Hej hopp.

Kan redan nu säga att det kommer inga bilder. Kameran hade jag minsann med mig den här gången, kom till och med ihåg att ta med den ut, men tror ni vi tog några foton då? Nej. Jag suger på att fota, ska köpa en kameramobil så kanske jag blir lite bättre, den har man ju oftast med sig.

Nåväl, i fredags för en vecka sedan började semestern. Jag lämnade jobbet vid sju på morgonen, svängde förbi Mjölby på vägen och landade på Johans jobb nån gång vid halvelva tror jag. Där fick jag en rundtur, snackade lite med chefen om jobb (som ser ganska dystert ut) och sen åt vi en liten lunch innan vi satte oss i bilen igen. Nu styrde vi kosan mot Hedemora/Uppbo för att lämna av Zina hos familjen Moberg (Erik m.fl.) och sedan till Gävle för att bo hos Johans kompis Johan, gå på cityfesten och göra annat skoj. Minns inte när vi var framme, men farligt sent blev det inte. Hoppa i festkläderna, käka mat och dricka ikapp. Johan blev hyfsat full hyfsat tidigt, men jag kom nog ikapp sen framåt natten. Inte konstigt kanske, eftersom Johan sunt nog insåg att han inte borde dricka mer sådär vid halvelva.. =) Träffade massa mysigt folk där som jag saknat, bland annat Johans kusin. Vi kom för sent ner på stan, missade hela marknaden men hade kul ändå. Hem, upp nästa morgon och samma procedur då. Fast då hann vi med att titta runt på stan på dagen och äta middag hemma hos Johans föräldrar. Vi var iofs lite snabbare ner på stan på lördagen (även något nyktrare) så vi hann med två karuseller, men mer var det inte. Söndagen blev slapp, spela gitarr, hälsa på Johans farmor (som skulle ge mig en smäll!! (hon är häftig)) och en tung film hos Johans kompis. Tacos blev det också, MUMS! 

På måndagen blev det shopping för mig och Johan och sen körde vi en par-löptur på kvällen (Johannarna med respektive). Sen var det bara att packa inför tisdagen då jag och Johan skulle åka till Uppbo för att hälsa på Erik och hämta upp Zina och sedan brumma vidare till Ockelbo och Johans släkt på morssidan. Resten av resan bestod av att sova, prata, läsa isfolket, mysa, bråka (hahaha, vilket vi iofs gjort hela resan), promenera och äta. Jo! Och prova minigolf (kan ni förstå att jag aldrig gjort det förut??).

Nu är jag ensam hemma, Johan lämnade jag av på jobbet och där ska han visst vara tills på tisdagkväll. Jag har fortsatt i samma stil som i Ockelbo med att läsa, äta och mysa. Igår fastnade jag framför tennisen (mitt i natten) av alla de saker, Men det var faktiskt sjukt spännande. Blev alltså en sen natt, la mig vid tre, men masade mig upp i tid idag ändå. Har bara velat känna mig ledig idag så jag har inte gjort mer än att läsa, äta och promenera med Zina. Det mesta av dagen försvann dock när jag skulle ta dagens löprunda. Cyklade till ett för mig nytt ställe som ligger femton minuter bort för att försöka få tag på en längre sträcka grusväg som är ganska plan (att köra långpass på). Jag lyckades sannerligen, då jag inte planerat att springa så långt just idag, kanske bara en timme, men kom tillbaka till min cykel efter en timme och femtio minuters löpning! Har fortfarande inte fått klarhet i om jag sprang fel eller om jag bara missbedömt sträckan å det grövsta. Nåväl, bra träning var det och det bästa av allt, nu är det gjort! Har aldrig lagat mat så fort förut, tog med mig tallriken i badet för att mjuka upp musklerna lite och nu är jag så trött att jag nästan ser i kors,

Ska nog ringa Johan och ta och sussa sen. Är ju så himla skönt att gå upp tidigt en ledig dag och få undan en massa nyttigt men ändå ha tid kvar att göra vad man vill!

På fredag ska jag på anställningsintervju btw! Inte alla av er vet nåt, och tills vidare får det vara en liten hemlis. Kan väl vara ganska avgörande för min framtid! Hahaha, jag älskar hemlisar. Iallfall såna jag vet om! =D

Puss och kram!

Så var det.

Jaha, det var alltså tre personer som tittade på mina bilder! Då förstår jag...
Men, ska inte tjata mer.

Jobbigt nu. Känner mig så otroligt vilsen. Trodde ju verkligen att jag hittat min grej och just nu känns det bara förvirrat. Inget känns kul, inget som jag funderar på heller. Ingen riktning i livet känns rätt eller rolig. Ska man jobba, plugga, skaffa barn, flytta ihop, flytta isär? Allt är helt förvirrat. Och jag som alltid brukar känna mig själv rätt bra, har ingen koll alls. Får ingen kontakt liksom, när jag försöker känna vad jag vill. Kanske är för jag jobbar så mycket och är så ivrig att förändra denna inte så väldigt bra situation som vi befinner oss i. S T R E S S. Mitt gissel i livet. Vare sig det är positivt, negativt, kommer utifrån eller är jag själv som vill nåt så känner jag mig nästan alltid stressad. Och då blir ju allt jobbigt. Kanske därför som inget känns kul. Jobbar alldeles för mycket nu (gör 240 timmar på 23 dagar) och träffar nästan aldrig Johan. Var ju inte direkt så vi hade tänkt oss att det skulle bli. Det är inte ens skönt att vara hemma för det är sånt sjukt j-la liv här utanför från morgon till natt. Helt sjukt, har aldrig varit med om nåt liknande. Ingen unge i området vet hur man gör när man pratar.. Alla skriker när de ska säga nåt, även om de står bredvid varandra. Så sparkar de fotbollar i väggarna och bråkar och jävlas. Det är så man blir riktigt osugen på att skaffa några egna ibland.

Nu ska jag lägga ner så ska jag och Johan äta lite grönsaks- och fruktsnacks i soffan innan det är läggdags. Såklart har vi inte en kväll tillsammans då båda är lediga dagen efter (har inte haft en enda sådan på hela sommaren). Imorgon är det min tur att kliva upp på morgonen. Imorse var det Johans, men det märktes inte eftersom Zina vaknade vid halvsju med grymmaste diarrén så jag fick minsann masa mig upp. Och vem säger att vi inte har barn?

Hjälp mig nån, vad ska jag ta mig till med mitt liv? Och vad gör man när INGENTING känns roligt?

RSS 2.0