ingen vet

Jag vet faktiskt inte varför jag fortfarande skriver här. Tydligen har alla gett upp på mig och när jag skriver för min egen skull blir det mycket bättre med papper och penna. Men, nu har jag ju iallafall något att skriva om, så jag gör det väl ändå.
I helgen fyllde jag ju år, och diverse trevliga människor kom för att fira och festa! Jättetrevligt att träffa alla, och en helt okej fest blev det även om vi var ganska få. Kan väl kännas lite tråkigt att den enda vännen som är "min" (dvs, inte vänner jag lärt känna genom Johan) som kom var Erik. Men men, han har så stor plats i mitt hjärta att det räcker gott och väl! Kan väl bara önska att jag också hade vänner som är beredd att åka en liten bit för att hälsa på. Och nej, jag köper inga argument om andra planer nu faktiskt. Vi sa till en månad innan..

Idag har jag varit och övningskört lastbil + släp igen. Dubbla dubbla lektioner (4 st). Blir hårdkörning den här veckan som jag är ledig så jag blir klar någon gång. Har ju tänkt ta det där jäkla mc-kortet också innan sommaren, så det är väl lika bra att få allt gjort så fort som möjligt.

Förra veckan köpte jag ett Wii också. Jättekul, men känns ju lite i plånboken för att bara vara en leksak. Men det fanns en slant över nu, så jag slog till. Ska bara maila cdon och upplysa dem om att ett av spelen som de hävdar att de levererat till mig inte var med. Sen blir det väl lite spelande -det ska kännas att man är ledig!

That´s it. Over and out.

RSS 2.0