Sjukis

Jag har så himla lätt att bli sjuk. När jag blev smittad av samma bacillusker som några av mina vänner så var de övriga sjuka nån enstaka dag medan jag var sjuk en vecka. Jag var frisk i ca. tre dagar innan jag nu har ont i halsen igen. Usch. Har inte tid, inte lust. Ska snart tävla och då måste jag ju må bra! Ska ut och springa imorrn och se om halsontet flyr.. :)

Idag har vi haft förbundsdag. Var lite information, en kort dialog med några politiker, lite teambuildingövningar och en god middag. Tyvärr måste jag säga att jag var lite besviken och irriterad stundtals, lämnar det där. Annars var det en kul och trevlig kväll!

Sitter och slappar framför tv:n. Råkade pricka in "Kungarna av Tylösand". Går programmet helt seriöst ut på att de ska supa och tävla i vem som får ligga mest? Jag förstår inte.. Vad fasiken är vi för land som belönar 18-19 åringar för att de dricker sig stupfulla och ligger runt och bara gör bort sig totalt inför hela Sverige? Och ja, jag låter som en gammal kärring. Men om det är det där som är att vara ung enligt media idag så står jag gärna för att vara en gammal kärring. Precis som jag hörde en diskussion om att vara fjortis på radion häromdagen. En kille hävdade att han var fjortis för att han inte brydde sig om konsekvenser. Som exempel tog han att köra för fort, som tydligen alla fjortisar gör på moppe enligt honom. Tjejerna som argumenterade höll inte alls med om att han var fjortis -du verkar ju bara vara dum.

Precis så framställer sig alla dessa kungar (och drottningar, för det är ju verkligen inte bara killar) på att k...a och supa. Idioter.  


Jag kunde!

Kom ihåg lösenordet.. Wow! Och det blir min enda kommentar gällande det, då jag alltid brukar kommentera mitt icke-skrivande. That´s me, live with it.

Idag påkallade jag min första fria väg! :D För er som inte riktigt fattar så innebär det att jag körde med blåljus for the first time! Jag vet, jag har jobbat rätt länge för att vara rookie på det. Men de har inte direkt bråttom här, i kombination med mycket att göra innan sommaren och sedan semestrar och annat dumt strunt som gjort att det sköts på. :) Iallafall: först en trafikolycka, sedan ett drunkningslarm (men då lämnade jag faktiskt över ratten, för där är det sekundjakt) och sedan en röklukt i trapphus. På rad! Men det blir bra, jag tog en trottoarkant precis utanför stationen dessutom så jag samlar ihop allt till en enda tårta. -För er som inte vet finns det en hel del oskrivna lagar på brandkåren. T.ex. så måste man bjuda på fika/tårta när man varit på sitt första larm med lågor, sin första trafikare osv. Sedan börjar allt om när man blir chaufför, men nu kan jag bocka av några olika saker iaf. =) Vidare är trottoarkanter förbjudet, klantar man sig så får man skylla sig själv. :(

Skolan har kommit igång nu. I år blev det Företagsekonomi och Pedagogik. Vill så gärna ha en personalvetarexamen men det programmet går inte på distans av någon anledning så därför får jag plocka ihop kurser. Vill ha mer tid bara, plugga mer så jag blir klar snart! Vadå tålamod?

Har stukat mitt vänstra pekfinger på handbollen, det börjar värka lite nu av allt skrivande så jag ska runda av. Mycket händer framöver och det är spännande och stressigt och roligt och alldeles underbart. Sambolivet kan inte komma fort nog..

*kärlek*

RSS 2.0