JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Jag ska citera min facebook: Nina is näe, nu kan jag inte hålla mig mer. -Fy faan vad jag är bra!!!!!! Norrköping nästa!=D

Som ni alla SÄKERT förstår innebär detta att det som jag så hemlighetsfullt har antytt i några veckors tid (bland annat) har varit jobbsökande i Norrköping. Jag har nu varit på tester, fått svar, rett ut slutdag på höglandet och IDAG meddelat min nya arbetsgivare (Norrköpings brandförsvar) att jag börjar min tjänst som brandman där den 10:e november.

Kan ni förstå???????????????? Woiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!
Alla som känner till mina åskter kring texter vet hur mycket jag stör mig när folk gör en miljard utropstecken efter varje mening. Då förstår ni kanske hur glad jag är??

Har idag börjat säga hejdå och berätta om nya jobbet för skiften här. Är jobbigt, speciellt idag då mitt favoritskift är här.. Men samtidigt är glädjen så stor över att i princip alla mina och Johans bekymmer löstes sådär på en minut. Jag hade ju precis börjat leta lägenhet på egen hand här i Vetlanda, och det kändes riktigt tungt. Nu får vi knappa tre mil mellan våra jobb, istället för 20. Wow! KAN NI FÖRSTÅ??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*hahaha* Näe, jag ska nog ge mig nu.
Jag återkommer när jag sansat mig och blivit som folk igen (who am I kidding??).
Ps, vet ni nån bra lägenhet i Finspång (som det troligtvis blir) eller Nkpg så ring mig!
Puss och kärlek till alla.

Och tack till livet, eller vad det nu är (eller hur Erik?!), för att allt går så himla bra just nu.

...

Åhh... Jag är hoppfull och samtidigt så himla skraj. Det är verkligen bära eller brista nu.. Men det dröjer inte så länge innan jag vet.

Jobbade lördag dygn vilket innebär att jag är hemma må-ons. Riktigt skönt! Har hämtat upp lite flyttkartonger från förrådet nu. Det är verkligen dags att börja packa, synd bara att vi inte vet var vi ska flytta! :S 

Den här veckan jobbar jag to-lö, hemma söndag och sen på måndagmorgon bär det av mot Sthlm och kvinnlig nätverksträff för heltidsanställda brandmän. Ska bli så himla kul! Dels att dela lite erfarenheter och höra på de som varit med ett tag, och dels (och framförallt!) träffa mina underbara klasskompisar igen! Speciellt min forna gruppmedlem Karin..

Apropå tidigare inlägg så har det varit lite bergochdalbana med mig och Johan. Tror det beror mycket på alla föväntningar vi hade om hur bra det skulle bli och det faktum att det inte alls blev så bra. Vi har varit jättetrötta båda två hela sommaren och knappt setts alls, inte så vi trodde att det skulle bli. Har iofs varit ganska bra på slutet, men jag fick nån rejäl svacka då jag tvivlade MYCKET på vad han känner. Iaf så har vi haft det hur mysigt som helst sedan dess, speciellt igår och jag saknar mitt älskade löv så himla mycket nu när han är på jobbet! Kanske är det lite bättre för att vi båda två vågat hoppas. Kanske kanske kan det bli riktigt bra.

Har inte nämnt heller att saknade och fina Erik varit här på besök. Både jag och Zina var överlyckliga, och Johan fick äntligen någon som stod på hans sida! ;) Det är verkligen jobbigt att bo så här långt från alla man tycker om.. Kan inte ni komma ner?? Önskar jag hade jobb nära er, men det går inte.. Jag har försökt!

Nä, nu är det dags för joggingtur. Har varit lat och sjuk i en vecka nu och nu är det slut på det!
Ha det jättebra, allihopa! 

RSS 2.0