ett tungt sinne

jag vet att mitt liv måste låta fruktansvärt dåligt, eftersom jag alltid skriver något negativt här. då vill jag bara förtydliga att jag är en sådan person som skriver av mig när jag är ledsen. alltså uppstår behovet att skriva och idén på att skriva här i princip bara när jag mår dåligt. som nu.

jag är nervös för mitt jobb som kanske ryker i dessa spartider. jag är olycklig över mig och johan. eller, inte över oss. utan över att oss inte riktigt fungerar. jag vill, jag älskar, jag längtar. men jag bråkar, jag är less på och jag längtar efter mer också. kan vi ha mer?

jag är deppig. känner mig grå, trist. ful, tjock. mina starka sidor som jag fått fokusera på när jag längtat efter vänner som andra längtar efter kärlek, de har tynat bort och dött. jag kan inte skriva, inte uttrycka mig, säger fel, tror fel, gör fel.
kanske kan man inte ha båda. för nu har jag en vän.

men jag vill ha kärlek och jobb också. ett jobb jag gillar. en kärlek jag älskar. går inte det?

Roar mig

Har snott en grej från en blogg för att roa mig lite.

Innan jag drar den kan jag ju meddela att allt är bra med mig och Johan, jag har tagit mitt CE-kort och snart ska jag flanera på Luleås gator igen!

Sweet dreams.


Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!



1. Vad heter du?: Nina

2. Ett ord på fyra bokstäver: Namn

3. Flicknamn: Naomi

4. Pojknamn: Niklas

5. Yrke: Naprapat

6. Färg: Naturvit

7. Klädesplagg: Nätstrumpbyxor

8. Mat: Nässelsoppa

9. Sak i badrummet: Nässpray
10. Plats/stad: Norrköping

11. En orsak att vara sen: Nattvak

12. Något man skriker: NEEEEEJ!

13. Film: Nadia

14. Något man dricker: Nyponsoppa
15. Band: Nirvana

16. Djur: Näbbmus

17. Gatunamn: Nekvägen

18. Bil: Nissan

19. Sång: Nu tändas tusen juleljus


RSS 2.0