Vissa saker saknar man inte.

Ouch. Har suttit och läst lite från några bloggar med personer från Östersund. Jag tyckte alltid att snacket om hur ryktesspridningen i Ö-sund var lite överdriven. Men så var jag iofs aldrig en del av den. Jag har nog ändrat mig nu. Framförallt är staden inte nog stor för bloggvärlden (som iofs kan ifrågasättas den med..) Jag är glad att jag aldrig orkade satsa på min blogg, jag är glad att jag inte är offentlig. Det har sina baksidor, kan man lugnt säga. Och inte minst sätter det en otrolig press på en.

Jag har ju kommit fram till att jag gillar mitt liv med mindre krav. Jag gillar att inte känna att jag måste se ut si, eller göra så. Jag gillar att leva mitt liv i det tysta. Och leva det precis så som jag mår bäst av.

Oh, det var djupt. Idag är jag egentligen inte särskilt djup av mig, bara nöjd och glad. Efter en rejäl sjuksväng kan jag inte vara gladare över att vara frisk igen. Ser framåt och är redo att ta nya tag! Känner att det finns en ljusning efter en lite jobbigare period, som höll i sig längre än jag trodde. Känner att jag liksom lär känna mig själv, på ett nytt sätt. Och jag gillar faktiskt det jag ser. :)


Framtiden rymmer allt.


Nae va.

Inget har ändrats sen sist. Lika spännande inlägg med andra ord.. Ska snart kasta mig ner i böckerna, tenta imorgon och hinner jag så får inlämningsuppgiften gärna bli klar också. Jag är sjukare än sjukast (ja, det är JÄTTEsynd om mig) och fortfarande lika stressad över det.

Förutom dessa underbara "problem" så har jag lite grubblerier. Jag har ju bestämt mig för att plugga bara en kurs på halvfart nästa år. Jag hade i princip bestämt mig för pedagogik, då det ger en större bredd än psykologi inom det jag är intresserad av. Men nu tycker jag ju faktiskt att företagsekonomin har varit jätteintressant och givande. Tror också att det kan vara lite lättare att få jobb om man läst mycket ekonomi snarare än mycket pedagogik. Dock verkar en kurs mest intressant, en pedagogikkurs i Blekinge som inriktar sig på arbetsliv. Men, den går såklart på helfart.

What to do?

U R K

Fasiken, vad är det för fel på min kropp?? Kan ni ens föreställa er HUR MÅNGA GÅNGER jag har sagt åt den att jag varken har tid eller lust att vara sjuk? Och nu är jag till och med nåt slags mesigt halvmesyr. Har riktigt ont i halsen och seg i kroppen, men inte mycket mer än så. Har hoppat över träningen några dagar nu så jag räknar med att vara fit for fight imorgon när det är dags för jobb igen. I övrigt har jag pluggat som en tok min lediga vecka. Vill för övrigt inte bara lära min kropp att vara frisk utan också att läsa lite fortare! Men, har en hel del kvar så back to studying. Är sjukt kul just nu iallafall, organisation är delkursen inom företagsekonomin som jag ska tenta av nu till veckan. Jag är verkligen så såld på organisationspsykologi /-teori och allt inom det området. Ska bli skönt nästa år, då har jag bara tänkt köra en kurs på halvfart och hoppas att jag får lite mer tid att verkligen sätta mig in i det jag läser. Nu blir det ju lite chokat för att hinna med allt. 

Nej, som sagt. Ner i böckerna igen. Tjing!  

RSS 2.0