@ work

Hej!

Man kan ju lätt tro att jag skulle skrivit förra inlägget nu, när jag börjar bli *****. :D Men jag hade bara en väldigt bra helg. Iallafall, mycket har hänt sen sist. Filminspelningsdagen kom, jag var lite nervös men ändå inte farligt. Är nog mer nervös nu, hoppas verkligen det klipps ihop bra. Tejpade och sminkade över min fula skorpa och fotografen fick lite att jobba med, men det ska nog bli bra. Det är en hel del filmat av min vänstra profil kan jag ju säga. :) Så typiskt.

Badade isvak den dagen också, väldigt uppskattat av mina kära ungdomsbrandmän som skrattade HÖGLJUTT åt mina försök att prata. Men så tog jag ju ett stort steg ut och det var minst en halv minut innan jag var ovanför ytan igen. ;) Jag har bett om filmsnutten och får jag den bara ska jag dela med mig. Har lite mysiga vinterpromenadsbilder från förra veckan som jag ska kasta in också.

Sen dess då? Möten, möten möten. Jobb, jobb, jobb. Har hamnat efter på plugget för att boken inte gick att låna så jag har massa att ta igen. Har ju andra saker jag skulle vilja lägga min tid på också så det ska bli skönt om det lättar lite framöver. Kommer inte att ha simskola längre iallafall (pga sparkrav) så där blir det ju iallafall några timmar per vecka. Är både lättad och ledsen. Tycker om simskolan, men skulle så gärna ha lite färre grupper.

Ska väl ringa Pågen också och se om de har nåt att erbjuda, kanske behöver nån extraslant ibland ändå.

I övrigt så rullar det på på jobbet. Många möten som sagt och därmed många roliga projekt att engagera sig i. Hamnar ju i grupp från och med mars och var på jättetrevlig hejdå- och välkomstfest med dem i torsdags. Skrattade galet mycket, tack grabbar för en underbar kväll!  

That´s my life.


Och jo, här kommer lite bilder från husbränningen i höstas!





Jag är den korta, om ni inte visste det. :D (längst till vänster)




Härligt med grönt gräs! Men snart kommer en underbar vår.. *mmm*
Sov gott!

<3

:D Hihi!

Livet är fint. Hade en toppenkväll igår, har gått med ett leende på läpparna hela dagen idag. Detta måste vara bästa helgen på länge.. :D

*kärlek till livet*

Äh, blir ju inget seriöst här nu. Återkommer när jag fått ordning på alla mina sprittande känslor. :D

Har långledigt från jobbet, men ska dit imorrn ändå och diskutera station 11. Det närmar sig!
I övrigt är det filminspelning på tisdag, spännande! Vet bara inte VAD jag ska ta mig till med min finfina skorpa som sitter på näsan efter min laserbehandling. Vill ju inte att den ska förevigas på film ju.. :s *hjälp!*

Kisses

RSS 2.0