>blanc<

Jag vill så gärna, så mycket.
Men jag vet inte om det går..

All alone

Sitter hemma med Zina nu. Laddar inför en riktigt slapp tv-kväll för mig själv med massa gotta. Ska bli helt underbart! Ska inleda med en gooood middag bestående av varmrökt makrill, potatis och romsås. Mm, mm, mm! Första lediga helgen sen jag började med skiftschemat, galet skönt (vi jobbar två helger på rad och är ledig tre).

Johan är i Gävle, om det är någon som undrar. Han var ju tvungen att ta ut mer semester, även fast han inte ville.
Blir mycket norrland framöver, nästan för mycket. Inte så att vi inte vill vara där, men det är SÅ långt att åka.

På jobbet är det lugnt. För lugnt. Har inte haft ett enda larm senaste tre passen. *suck* Men det smäller nog till snart. Blev inget larm förra gången jag skrev heller. Förresten, är ni medvetna om att jag redan har jobbat en månad i Nkpg?? Tiden går fort när man har roligt..

Här är snöigt och slaskigt. Har gått promenad i allt det blöta, sladdat loss med bilen för att lära mig den lite bättre och tvättat. Roligare än så blir det inte.

=)

Tack Karin! Du förstod mig så himla bra.. Så många som säger att man inte ska vara hängig, eller som tycker man är bortskämd, eller inte alls förstår. Man kan ha det ganska bra men vara sjukt hängig ibland ändå. För over all måste jag säga att livet är riktigt bra just nu. Jag och Johan och Zina mår bra och får bo tillsammans. Hunddagiset funkar jättebra och är ganska billigt. Bilarna går bra, vi har heltidsjobb som vi båda trivs med och alla andra små detaljer har klaffat sista tiden. Har varit galet hängig sista veckorna dock och en hel vecka var jag så jäkla arg. Vet inte om det bara varit lite körigt med flytt och nytt jobb eller om jag har min årliga vinterdepp. Tror på det sistnämnda faktiskt. Brukar smyga sig på i november/december tillsammans med mörkret. Och lätta när det börjar närma sig jul. Eller när jag kommer på det. (börjar väl suga i mig ljus när jag tänker på att jag behöver det, eller nåt.)

Nåväl, allt är iallafall bättre nu. Sambon har gjort sitt bästa för att jag ska känna mig älskad också, så det har hjälpt. 
Imorrn är det fest med skiftet, ska ta det lite lugnt så jag inte gör nåt dumt.. =S Men lite alkohol ska det bli. =) Och underbaraste Johan har lovat att hämta mig mitt i natten! 

Varför jag är uppe nu har jag inte en aning om.. Fick en sån sjuk energikick vid halvtio och gick och tränade fast vi hade lagt ner det ikväll pga larm. Kände bara att jag var tvungena att bli av med lite energi (myror i kroppen, verkligen) och trodde jag skulle bli skittrött. Men icke! Sa det till gruppchefen, -kanske är nåt stort på gång.. Jag brukar ju ha lite aningar om larm och visserligen känns det inte så nu, men kroppen är sjukt taggad. 

Nåja, jag ska göra ett försök att sova nu ändå. Det här är SENT för mig.
Godnatt mina kära.  

RSS 2.0