Drömmer, längtar, hoppas..

Jag vill. Jag vill ju så himla gärna.. Varför kan jag bara inte? Varför vet jag inte hur man gör?

Åh, jag har tagit på mig för mycket. Jag gör för lite. Livet blir inte som jag vill. Jag kanske bara ska skita i det och "go with the flow". Men för andra människor dimper drömjobbet eller åtminstone första steget på den karriären ner i knät på dem. Eller drömprinsen. För mig kommer inget gratis. Och jag vet, alla har det tufft. Men vissa glider på räkmacka ibland. Fråga mina vänner som är såna, de håller med. Det finns inga räkmackor för mig. Men ju mer jag anstränger mig eller satsar, desto mer fel blir det. Hur fasiken ska jag göra då?

Och jag vill, men jag kan inte. Och jag älskar och hatar.
Åh, jag klarar inte det här. Vill bara vara lycklig..

En dag

Åh, en dag ska jag veta hur man gör. Jag måste.
Stigga sa det..

Hade en mycket trevlig kryssning! Allt blev väl inte perfekt men jag hade nog roligast hittills på kryss tror jag. Fast det blev verkligen en grogg för mycket.. :S

Och det där är lite dåligt faktiskt.

Sovdags nu, jobbar dygnet imorrn.

Orkeslös i skrivfingrarna

japp, det har jag varit. det är så galet mycket hela tiden, känner ibland att jag tagit mig vatten över huvudet.. men fuck it, det är så här jag är som bäst!

för närvarande sysselsätter jag mig med: ungdomsbrandkår, studier på 100% (två olika kurser), arbete på brandkåren 100%+, arbete på simskola/som badvärd (minst 1gg/vecka), handbollsträning, brottning (har dock inte kommit igång med det än) utöver allt det där sociala då som hundpassning, umgås med vänner, städa mitt hem, träna, vara ute och mingla på alla dess tillställningar som inträffar i oktober, sälja och köpa bil.

Puh!

Men som sagt, det här kan jag.. Få armarna och tiden att räcka till väldigt mycket, det är jag bra på!
Jag skulle nog vara en ganska bra chef.


Angående privatlivet så har jag och Johan umgåtts en del i två veckor nu utan att bråka. Ett litet tjafs var det, men annars har det funkat. Nånting ändrades den där helgen..
Och jag mår bra. På det sättet iallafall. Fysiskt sett är jag helt slut just nu med för lite sömn, lite stress och pengabekymmer senaste veckorna. Bara jag får klart bilaffärerna så kan jag nog slappna av lite iallafall..

Hur har ni det?

Btw, imorrn kryssar jag ut på östersjön.. Ska blir SJUKT kul! Någon mer som ska iväg?
Pussen



Ord

Orden är alldeles för små och futtiga för att jag här ska kunna beskriva vad som hänt i helgen. Nu lät det nästan som att det är nåt bra som hänt. Eller visst, det är bra också. Men..

Jag och Johan har haft så galet mycket bråk sista dagarna och jag har som jag skrev skjutit honom långt ifrån mig.. Det slutade iallafall med att vi sa upp bekantskapen med varandra i helgen. Jag dundrade över och lämnade tillbaka nyckel och allt.. Dundrade hem igen utan att Johan kom med några gigantiska protester.

I vilket fall lyckades vi på något sätt hela tiden ta kontakt igen och så helt plötsligt rann ilskan av mig. Jag bad honom komma förbi och det blev en lååång försoningskram. Nu är vi sams och vi ska inte bråka mer(!).

Men det har förstört så mycket mellan oss, alla bråk. Det hade ju förstört mycket redan när det tog slut, men då trodde vi att det skulle bli bättre när vi flyttade isär. Så blev det inte bättre, så ni kan ju gissa hur det är nu..

Jag vet inte om det finns någon chans att vi någonsin hittar tillbaka till varandra och det känns väldigt tråkigt och jobbigt. Nu är det här kapitlet slut liksom och jag ville ju inte det. Jag hade inte gett upp. Och självklart kan jag leva utan honom och självklart hittar jag nån ny. Men jag ville ju att det skulle vara han.
Men, vi är iallafall vänner.



hängig

har varit lite ledsen nu faktiskt.

det är inte så bra mellan mig och johan. funkar helt enkelt inte. och allt det negativa han har sagt och saker han gör som gör mig ledsen har nu lett till att jag börjat ställa in mig på att han inte finns i mitt liv längre.

det var bara så mycket lättare när jag var arg.





RSS 2.0