Jag har blivit utmanad

av min kära vän Linnéa. Och tur var väl det för nu har jag ju inte skrivit på hur länge som helst..

Nåväl, here goes:

För Fem år sedan: Tog jag studenten om några dagar. Hade precis brutit upp mitt drygt 2 år långa förhållande med Tommy och befann mig mitt i en av mina kanske tre perioder som singel sedan jag var 11! Bodde på Övre Vattugatan precis som under hela gymnasiet och jobbade på Willys. 

För Tre år sedan: Flyttade jag in till Östersund igen (vid nyår kom jag hem från 4 månader i Frankrike och flyttade hem till mina föräldrar i några månader för att rensa alla mina gamla saker), bodde både hos bror och Mike, jobbade på CrewCom och planerade långresa tillsammans med Erik. Vi hade då varit tillsammans i dryga 1,5 år.

För Ett år sedan: Bodde här i Väsby med Johan som flyttat in ganska nyligt. Johan flyttade till Gävle under sommaren, jag jobbade på Storsjöcupen, hälsade på vänner och körde lite lastbil under sommaren. Var kär, men ensam.

För Tre månader sedan: Var ganska nere efter prestationsångest och oro inför jobb, men det började lätta eftersom jag då tackat ja till min tjänst i Vetlanda. 

Igår: Var på skolan och hade min sista redovisning. Var och klättrade och grillade med klassen efter det. Det var sjukt varmt men väldigt trevligt. I övrigt var jag rätt sur hela dagen, även om jag inte tror att nån annan än Johan märkte det.

Idag: Packat och städat och rastat hunden, Ska komma i säng tidigt för imorrn åker de flesta av våra saker ner till Mjölby. Jag är trött men otroligt nyfiken och peppad på ny stad, ny lägenhet och nytt jobb!

Imorgon: Packar alla våra saker i en liten lastbil, städar sen lägenheten och kanske tvättar bilen eller så. Bara roliga saker alltså! =S

Då vet ni ungefär vad som händer just nu också! Kram

På väg

Hej igen!

Var riktigt duktig på att blogga där en liten stund, men tappade suget efter den mysko grejen som blev. Mest för att inte en enda kom in och kollade vad jag hade svarat på deras frågor. Tror jag. Kändes så, ah. Vet inte. Jag skiter ju i dem. Men det är ju inte så många som läser min blogg heller.

Nåväl, för era få tappra som faktiskt läser den:

Tre veckor kvar på skolan nu. Känns helt sjukt, de få stunder man faktiskt förstår att det är så. Känns inte så tungt att skiljas från alla, för de flesta är ute på introduktionsutbildning stup i kvarten så man ses väldigt sällan. Nästan bara jag i hela klassen som börjar min intro efter vi slutat -skönt! Istället har vi lite strul med lägenheten, och det gör mig så himla irriterad. Det STORA problemet är att gamla hyresgästen tycker det är väldigt jobbigt att lämna nycklarna direkt till oss och att hyresvärden behöver låta oss få TVÅ lägenhetsnycklar av henne istället för en. Jag förstår inte problemet och är så sjukt less på att både den förra hyresgästen och bostadsförmedlingen är så himla otrevliga mot mig och suckar och stönar för ALLT jag ber dem om. Fy fan för såna människor..

Flytten blir ju för övrigt om två veckor bara, så det börjar verkligen närma sig. Adressändring är gjord, hemförsäkring fixar vi med, elen uppsagd, bredbandet uppsagt. Det mesta nya tittar vi fortfarande på vilka alternativ vi har med det börjar väl reda upp sig.
 
Tiden fram till flytt försöker vi fylla med lite skoj med klassen (bl.a. bärnnboll i tisdags då vår klass ÄNTLIGEN lyckades lägga vantarna på den gyllene foggen och kryssning nästa helg) mellan de dagar vi jobbar för att få några som helst pengar den här månaden och packar eller städar i lägenheten. Eller fixar med bilen. För tillfället har vi en igen-ärgad backlampa som inte vill fungera. Tips? Med bil nummer två löste det sig otroligt smidigt när vi fick köpa Johans styvsysters gamla SAAB för en billig penning. Vi struntar ju egentligen i vad vi har för bil just nu, sen när vi betalat av Forden har vi tänkt köpa en till som är lite fräschare. Förhoppningsvis har vi kunnat lägga undan lite pengar tills dess.

Om ni märker något uppenbart som jag glömt inför flytten - hör av er! Det är sinnessjukt rörigt i mitt huvud just nu..

Sista april

För mig blev det för första gången Uppsala, men kanske inte på samma sätt som många andra. Blev en riktigt lugn kväll med lite spel och mys med hundarna hemma hos Johans gamla forsmarkskompis. Den obligatoriska grillningen och alkoholen fanns dock med i bilden. =) Jättetrevlig kväll hade vi, skönt att komma ut lite och få ha med Zina en gång, även om det var lite jobbigt för henne emellanåt med en relativt påträngande hanhund. 

Jobba imorrn, sen helledig i helgen och Johan drar på reunion i Forsmark. Slappt.

Puss! 

RSS 2.0