Shopoholic.

:) Har handlat kläder idag.. :S :O :D

Mmm, våren är här. Underbara, vackra, sköna vår! Regnet faller, men det gör ju att snön har försvunnit i ett nafs! Så jag förlåter det.. Nu vill jag bara att det ska fortsätta droppa i tre dagar till, för jag är ledig. Och nej, jag har inte blivit knäpp. Solen kan gärna få skina när jag ska ut och gå och springa och sådär.. Men jag har precis lånat hem tre gånger twilight-böcker, så jag vill gärna kunna krypa upp i soffan under en filt med böckerna utan att ha dåligt samvete för att jag inte är ute. Kanske till och med ska köpa mig en påse lösviktsgodis?? Var år och dar sen, är lite emot sånt faktiskt. Mestadels bara choklad jag köper nu för tiden, men det är ju nåt extra mysigt med lösvikt. Det är precis som en tekopp eller en mugg med RIKTIG varm choklad (sån med grädde i alltså), de bara hör ihop med en filt, en soffa och regnigt väder. Så är det.

Idag har jag haft möte med engagerade i ungdomsbrandkåren. Mycket som förändras, väldigt spännande. Hoppas vi lyckas, får igenom våra idéer och når fram. Skulle kännas galet bra!

Sen har jag varit iväg som åskådande instruktör på deff-utbildningen för deltiden. Mycket trevligt folk och ser verkligen fram emot att få börja lära känna några av dem själv. Och få "sin egen" station liksom.

Har för övrigt fått en massa positiv kritik för filmen som jag aldrig lyckas få till länken till. Ni ska få upp den, lovar. Superkul att så många kommit och sagt att det var bra, känns toppen!


I övrigt känns det mesta toppen just nu. Hoppas det fortsätter så. I like livin´ on the bright side. 

Hör av er!  

Zzzzz

Så himla trött idag! Däckade efter innebandyn och sov två timmar i säcken med Zina. MYS! Det bästa av allt är att jag fortfarande känner mig trött (förutom att det pekar på att jag är långt ifrån frisk) så jag kommer nog kunna somna i vettig tid ändå.

Jag ska ta itu med bilderna, det är bara det att jag måste installera ett program innan. Egentligen vill jag inte installera mer, måste ju formatera min hårddisk. SNART.

Jaha, jobb imorrn. Men bara trevliga möten. Så ska jag få tag på Twilight-böckerna. Damn vad det gick fort att fastna! Måste bara ha tag i dem snart. :)


Och att jag aldrig lär mig.

Halloj

Sitter på jobbet, rättare sagt övningsfältet. Slår ihjäl några minuter innan ungdomsbrandkåren börjar. Har haft brandgasventilation idag. Klättrat på tak och haft håltagning och sen laga skiten igen. Jag tyckte faktiskt det var sjukt kul att spika och lägga takpapp och takpannor.. :D Kanske får bli snickare i mitt nästa liv! Sen kan det ju säkert vara så att man blir less på det, men hittills är det bara kul! (gjorde väl en ruta på 1,5 x1.5 m!!)

Haha..

Har haft lite struligt i vår kår av ungdomsbrandmän, hoppas verkligen att allt funkar bra idag så att vi bara kan ha kul tillsammans och slipper tjata om tråkiga saker. :)

Nej, ska väl gå och byta om så att jag är redo.

Jobbar på att få till en inbäddad fil av min film och foton från resan. Det kommer, ha tålamod.



Puss!


Failure.

Haha, misslyckades redan! Men det blir iallafall lite oftare än förut. Igår var det städ och plock hela dagen, med lite mys av olika slag på kvällen. Trevlig kväll, tack alla inblandade!

Idag har det varit handbollsmatch, sista för säsongen. Första vinsten på länge, var dock mot bottenlaget så det hade varit konstigt annars (vi ligger i mitten) men jag var väl inte helnöjd ändå. Fick mest dåliga kommentarer av coach. Nåväl, nu är det sista träningen på tisdag och sen ett litet uppehåll. Kommer lägligt för att satsa lite mer på brottningen för att eventuellt hinna klämma in en liten tävling. Vore skoj att testa på, även om jag är rädd för att det kommer gå ganska dåligt. :(

Nej, nu ska jag packa ihop och krypa ner med min twilight. Dagtidsveckan börjar imorgon så jag behöver min sömn.. :S Usch så bortskämd man blir med mitt jobb! :)

Ha det toppen alla! Sov gott!

I will

Tänkte jag skulle försöka skriva lite oftare, nu när min blogg till och med är länkad till. Siktar väl på att snitta ett inlägg om dagen, så får vi se hur det går. Kommer skriva om jobbet en hel del, men det måste bli om mitt privatliv också. För sån är jag. Kan inte göra något utan att lägga hela min själ i det, eller åtminstone halva. Igår fick jag höra att jag nog är den enda som använder diskborsten när jag tvättar slang, bara en sån sak. Liksom. :D

Tänkte börja med lite bilder från en underbar promenad med vovven en kall men vacker vinterdag i Finspång.

 




Moviestar!

Tjenixen.

Det blev en resa, stack iväg till Rom över helgen. Det var riktigt skoj att göra resan (åkte själv) men det var lite kallt. Och ösregn mitt under höjdpunkten: Colosseum. Men som sagt, det var en bra resa!


Jobbwise så har filmen kommit. Spännande! Ska lägga in filmen här när det är lite tidigare på dygnet och jag skriver. Har haft det gott på jobbet med diverse övningar (kall rökövning, dyk, slangutlägg) osv. Duktig grupp jag är med nu som övar flitigt! Ska börja utbildas på ettan också för att köra kanske framemot sommaren. Spännande! Känns lite jobbigt med adresser dock, men det kommer väl.

Nej, nu måste jag faktiskt sova. Har jobbat några timmar idag och så är det upp imorgon bitti igen. Men sen är det helg. :) Och jag ska få sovsällskap.. :P

Puss godnatt!

Nu kommer våren

Åh så himla underbart det är med sol! Känns verkligen som att våren är på g. Kan ju gissa att det kommer falla lite mer snö, så man får väl inte ha för höga förväntningar. Men det går åt rätt håll. Snart snurrar vi på klockan också så det blir ännu ljusare! *lycklig*

Sitter och hoppas på att ta mig iväg utomlands. Har bara väntat lite för länge så det blivit dubbelt så dyrt. Men kan nog vara värt det ändå. Storstad blir det nog. Idéer?

På jobbet rullar det på. Har ju börjat i min nya grupp nu i veckan och det känns toppen! Bara sömnen som fattas så är livet nästan perfekt.. (eh, näe va. men jäkligt bra!)


Äh, hittar inte flytet idag. Får väl återkomma. :D
Ha det gott!

Mina barn!

Åh mina finaste duktigaste ungdomsbrandmän!

http://www.nt.se/24nt/#category=5596996&date=2010-2&clip=5859585&startTime=0m0s


RSS 2.0