:D

Jag är glad. Glad på riktigt, ända in i själen. Och det har inte med andra att göra. Det är tack vare andra (också), men det har med mig att göra. Saker ändras. Och jag vill bara tacka innerligt för alla fina människor som finns runt omkring mig som får mig att tro på mig själv. Ni är underbara.

Tyvärr finns det ju emellanåt andra människor, som har rakt motsatt inverkan på en. Men det brukar ju gå bra, om allt bara är lite bättre i allmänhet. Just nu är det iallafall väldigt bra. Väldigt härligt. Jag är glad.


Såg en så häftig film, måste dela med mig. Det är hetlt osannolikt, hjärnan kan inte greppa liksom. Men det känns ju rätt så högfärdsaktigt att tro att vi är de enda, enda. Jag tror nog inte det, det känns osannolikt. Men det kan ju vara vääääldigt långt bort till andra. Längre än man kan föreställa sig, osannolikt långt helt enkelt. :)

http://www.youtube.com/watch?v=17jymDn0W6U&feature=player_embedded#


Åh, vill visa massa foton som jag tagit med mobilen, men jag vet inte var sladden är. Tog en del på promenaden idag, älska sol och snö! Och Zinas snöskägg var rätt charmigt det med.. :D Kom på mig själv här för någon dag sen med att gå och tänka på hur mycket jag gillar snön och egentligen vill busa runt i den men alltid tänker att det kan jag göra sen. Så slog det mig att snön kan försvinna väldigt fort, så jag tog och gjorde lite snöänglar och busade med Zina i djupsnön och så. Det är sånt där som jag kan göra halvett en vardagskväll när jag är som jag egentligen är och alltid borde vara. :D Har lite bilder från det också iaf. :)

Nej, nu ska jag kolla in mitt nya inneställe. :) Vi ses!

Hjärtat, fisan, olyda

klappra, toka, fisa, fina, skita, knäppa, busa, mysa, gumman, (lill)stumpan, lillstjärten, stjärta, galning, underbara, gosa. Kärt barn har många namn. Och de flesta av er har säkert räknat ut att det är min finaste vofs. Zina. Ja, hon heter så, även om hon snart inte minns det själv :D De mest frekvent använda är toka, olyda, fina och fisa. Det är nog några gånger om dagen. Och som jag sa till några av mina vänner sist de var här, det märks nog att jag bor själv med henne nu för jag pratar väldigt mycket med henne. Det underbara är att jag kan se så mycket i hennes ögon, saker hon säger. Och hon har blivit så duktig, jag behöver inte lära henne saker längre. Jag har aldrig lyckats så bra med hämt-kommandon, hon har aldrig lyckats ta nåt hela vägen till mig. Men hon har iallafall fattat att hon ska gå och plocka upp en viss sak. Igår satt jag i vardagrsummet och sa: gå och hämta benet (har heller aldrig lärt henne ordet ben, bara sagt det nån enstaka gång, bland annat kvällen innan). Zina går ut i köket, in i hallen, tittar sig omkring, får ett ryck precis som när man kommer ihåg var man lagt nåt och springer in i sovrummet, tar upp benet och kommer ända fram till mig med det. Överlycklig! Matte med..

Såg ett annat exempel på hennes tankeverksamhet här om dagen. När vi kommer ut från källaren ställer jag alltid upp dörren så långt det går för då kan hon springa rakt upp i trappen. Oftast när vi kommer från källaren ska vi också upp till lägenheten. Den här gången öppnade jag bara dörren litegrann och då blir "korridoren" ut mot ytterdörren istället. Vanligtvis brukar Zina runda mig och dörren vid sådana tillfällen och springa halvvägs upp i trappen för att vi så ofta går upp till lägenheten. Nu var det precis som att hon fattade att hon inte skulle upp, eftersom jag inte ställde upp dörren, så istället gick hon bort till ytterdörren. Men stannade efter några steg för att kolla om hon hade rätt. Hon är helt underbar. Och ni kanske tycker att det låter som blaj, ett rent sammanträffande. Men jag ser ju skillnad i hur hon beter sig. Oftast tänker hon inte så mycket, hon bara är. Men när hon tänker, jävlar vad hon kan. Och vårat band är så starkt nu, hur ska jag någonsin kunna leva utan henne?
 
Utöver det har jag fått ett rek. brev idag, undrar om det är mitt presentkort som äntligen kommit! Får se sen, hämtar nog inte förrän imorgon. Sen har jag hälsat på Jessica idag, det var mycket trevligt. Hoppas vi får fingrarna ur och hittar på nåt snart!

Passade på att kolla in stadium för att utnyttja mitt presentkort medan det fortfarande är rea, detta är resultatet:


Inte illa pinkat va? Mössan stod faktiskt för lika mycket som tröjorna tillsammans.. :S


Zina var nyfiken. Hon posar ofta så här på bild, hon har nog inte lärt sig sina bästa vinklar.. :D


Ähm..., just det. Men hon är finast, underbarast, bäst. Älska älska älska så jag spricker.


Kanske är sista fotningen med gamla kameran nu.. :)
 

Tack och hej.

Fö..

..rresten. YRMIS ringde mig idag, snart smäller det! Och ni vet ingeting.. Hihi. Kolla upp det så får ni se.. :)

Nej, sova. Ser skönt ut va?


At work, going to sleep.

Bara en snabb uppdatering innan jag drar mig mot sängen. Har lämnat in min svenskatenta idag, oh så skönt! Har oroat mig som tusan för den pga tidsbrist och orkeslöshet. Men det gick nog helt okej.

Har nyss tränat och ätit fruktsallad med keso, måste ju fylla på med proteiner! Men det var "bara" konditionsträning idag, 2 x rullbandet, snart är det ju dags igen. Fast andra gången gick jag på 5,0. Jäklar vad man får kola i benen när man går flera på rad. Känns skönt dock, hade nog fixat två 5,6 och det trodde jag inte. Men jag startar lite lugnt -vet inte hur många gånger jag siktat för högt, blivit besviken och gett upp. Och då är det ju så j-la tungt att börja om.

Nej, lite vatten, borsta tänder och sen sussa! Jag ska sova sååå gott och ha det underbart mysigt med min älskade tjej imorrn som blev totalt negligerad idag under tentaskrivningen.

Att man kan älska så.

I was there.

http://nyheter.se.msn.com/article.aspx?cp-documentid=151663122

The end.

Tänkte göra en liten summering av 2009, nu när jag hade lite tid över(?!)

Det har naturligtvis hänt ett antal bra saker också, även om det generellt sett varit ett mindre bra år.

1. Först och allra viktigast på min lista är att min fars liv räddades under 2009. Vad hade jag varit utan dig papps, vilsen och förtvivlad? Tack till alla som på något sätt bidrog till att du finns kvar i våra liv! Av hela mitt hjärta.

2. Min mellersta bror fick sitt första barn och därmed har alla mina syskon fört sina gener vidare.. puh! Då behöver jag inte vara orolig om det inte skulle bli några ungar för min del. För övrigt innebär detta att jag är fasterx5 och mosterx2, låter sjukt gammalt eller hur??

3. Johan och jag gjorde slut. Finns väl inte mycket att tillägga där.

4. Jag och Erika åkte till Cypern en underbar vecka!

5. Jag fyllde 25 och hade en trevlig och lugn födelsedagsfest.

6. Jag fick fast anställning på Norrköpings brandförsvar (hade provanställning först).

7. Jag tog CE-kort (lastbil med släp).

8. Jag tog A-kort (motorcykel).

9. Jag bytte bil.

10. Jag bytte p-piller. Haha, är det en av de viktigaste sakerna som hänt mig? Ah, sucka.

11. Jag började jobba på Medley.

12. Jag började jobba på Pågen igen :S

13. Jag började plugga. Igen.

14. Jag blev uttagen att medverka i en informationsfilm, ni ska få veta mer om det sen.

15. Jag vann ett presentkort värt 2500 spänn! :D Har dock inte fått det än... :(
https://www.atava.se/Atava/general/content/Page21181.html

16. Jag blev en del av ett riktigt lag. Det kan låta löjligt, för många av er var det verklighet redan som barn. Men jag har faktiskt aldrig varit del av ett lag förut. Inte alls. Och det är ju inte så att jag inte har idrottat, men jag har tränat kampsport, ridit, dansat, spelat badminton osv.. You get the point? Individuella sporter bara. Jag fick mina kläder idag och jag blev alldeles till mig. De har jag väntat på hela mitt liv!

Här är bildbeviset.


Lookilooki! Vad jag ska gå runt i min häftiga tröja! (dagens sår på träningen ser ni på mitt ringfinger.. *snyfta*)




Ja jag vet att det är en ful och suddig bild, men det får ni ta. Jag har just kommit hem från träningen så då får jag se ut sådär och min kamera är inte bytt eftersom det där dumma presentkortet inte dykt upp. Eller ner, i brevlådan. Haha.. nu är jag trött, humorn är på topp.


Så blåa ögon jag hade idag (ja, jag tycker att det ändras från dag till dag)! I bakgrunden ser ni min nyinköpta tv-bänk. Då har jag nåt att göra imorrn.. :(




Och, för att sammanfatta. Ni ser att året inte varit så himla imponerande. Men det har haft sina ljusglimtar, absolut. Jag känner bara, ända ut i fingerspetsarna, att 2010 blir bättre. Det kanske inte blir perfekt, men det blir ett härligt år..

Ps. om det är nåt jag glömt så påminn mig, jag knåpade ihop listan ganska fort och är rädd att jag missat nåt viktigt. Jag är dessutom ganska trött. Men jag har iallafall nåt att skylla på. :P Ds.


Nya året

Nu har det inletts, med en mycket trött dag. Men jag har varit duktig iallafall. Mitt avslut på 2009 var ungefär lika bra som året i sig (misstolka mig rätt, kvällen var helt okej men väldigt ensam, väldigt utan min underbara familj och alla våra traditioner). Det är nog ett av de sämsta åren i mitt liv, men nu är det avklarat och det kan bara bli bättre. Det har faktiskt varit ett riktigt skitår för hela min familj (i princip), vi var glada allihopa att det är över. :D Det låter deppigt, jag vet, men det är inte det. Det är optimistiskt och hoppfullt inför 2010, och lite realistiskt angående 2009. Alla år kan inte vara toppen.

På jobbet var det lugnt, som vanligt. I centrum hade de lite småsaker, men det visste vi ju eftersom jag inte var där. Men 2010 kommer bli så mycket bättre, då kommer det hända lite saker när jag jobbar också. Och jag säger det igen, för jag vet hur hemskt det låter. Det är inte för att jag vältrar mig i andras misär eller tycker om att se skadade människor, det är för att jag vill bli/vara bra på mitt jobb och för det krävs erfarenhet.

Nu ska ni få en titt på min underbara jul. Det här är sista året som pengar går före gemenskap, det ska nog tamigtusan bli mitt nyårslöfte. Pengar är ingenting.




Juligt värre va?? Station centrum.


Julklappsspel!


Min julmiddag.. :D


Så här mycket tycker min bebis om när det är riktigt kallt!!


På station norr var det dock aningen mer julmysigt.


Här är jag på väg till julfest med handbollslaget.


Här är standardutstyrseln senaste dagarna, orsaken finner ni på fotot nedan. Underbart är det iallafall!


Vackert. Ibland känns det som det nästan bara är jag som verkligen njuter av det här vädret här nere.

Så, det var min jul och nyårshelg. Plus några dagar till. Ska göra ett försök att rasta hunden nu, har varit ganska svårt senaste veckan eftersom de helt enkelt aldrig kan bli mätt på smällare här i Finspång. Från 12 på dagen till 12 på natten i drygt en vecka. Helt sjukt. Men snart måste det ju vara över..

Nästa år kommer jag hem om jag bara kan, mamma och pappa.
Kärlek till er som förtjänar det!

RSS 2.0