rackarns..

när ska jag lyckas?? la mig inte i tid igår och har inte skrivit inlägg idag. tiden bara rusar iväg och jag hinner inte med. jag vill trycka på paus och göra undan allt det där som ligger och måste tas tag i. istället springer jag omkring som en yr höna och får ingenting gjort, tills orken tar slut och jag sitter som en påse s..t i soffan och får absolut inget gjort. det är en ond cirkel. jag måste bryta den. hur? kanske semestern gör sitt. kanske uppdragen som lättar gör sitt. kanske inte borde plugga på sidan om. kanske borde sänka kraven? äh, vad tusan. mår ju bra av det också. det är sömnen. det är bara sömnen som gör allt så jobbigt. sån här sömnbrist har jag aldrig varit med om. snittat fem-sex timmar i ett halvår nu och jag lyckas bara inte skärpa mig. vad är det för fel på mig? men jag ska hitta ett sätt. jag ska lyckas. och då blir det toppen! rullbandstestet pratar jag om imorrn, nu ska jag krypa ner och njuta av min stora sköna säng och den underbara sömn jag får uppleva där. sov gott!

ps. jag är lite småkär i björn gustafsson. och nej, jag skrev inte fel, för er som vet. jag pratar om komikern. han är söt. och rolig. ds.


Fort som tusan

Ska jag skriva ett inlägg. För jag ska sova. Jag SKA sova i tid. En enda gång ska jag lyckas.. men det är redan för sent egentligen. Men men.

Vill bara säga hej svejs. Och att jag ska skriva nåt riktigt bra inlägg, förhoppningsvis imorrn. Förmodligen om rullbandstest.

Jag är trött, jag behöver sova. Bli frisk, bli pigg. Bli motiverad.


Sov gott.

hrmf..

vad är det för fel på mig??

jag har ju så mycket jag känner, så mycket jag vill säga, så mycket jag vill skriva. ändå lyckas jag liksom inte få ner det här.. tror det är mycket att jag känner press att jag måste lägga in bilder, och det suger jag på. kanske får släppa den tvångstanken och pressen att prestera perfekt. bättre att jag gör nåt, liksom. men det är ju inte riktigt min grej, att göra saker halvdant. jag gör allt med hela hjärtat, även om det så är att sopa golvet. och det är ju en egenskap jag är stolt över. men jag är väldigt ledsen att jag inte får till det här med bloggen också, så jag ska nog göra ett försök ändå.

ledig helg, med massa mys och lite avslutningsfest med brottningen. första sommarträningen idag och jag som inte har brottats på typ två veckor nu tyckte att det var så sjukt kul. märks ju verkligen att jag börjar kunna nånting, att jag INTE BARA ligger och kravlar för mig själv på mattan, utan förstår litegrann och märker missar jag gör. sen blir väl nästa steg att försöka att inte göra de där missarna.. :P

nu ska jag gå och lägga mig i en tom säng.. :( jobb imorgon, då är det station 11 -möte för att se om vi börjar närma oss de slutliga ritningarna. spännande! sen är det ju dykövning på måndagar, kan gissa att det blir lite utbildning som chaufför på släckbilen också, nästkommande projekt för mig och en kollega. får se om det blir första blåljuskörningen innan sommaren då!

nej, sova var det.
jag tycker om er!

På begäran.

Tänk att det fortfarande finns de som har stora förhoppningar om min blogg! Jag blir glad. :D Jag är väldigt glad överhuvudtaget ikväll, har skrattat massor. Underbart!

Hörde en rolig historia i bastun efter en riktigt skön och rolig brottningsträning idag. Skrattade jättemycket. :D Högt och ljudligt, och jag var den enda.. Men den var ju bra:


Det var en dansk, en tysk och bellman. De var i en öken och hittade en ande. Anden sa: gå ut på den här trampolinen och dyk ner från den. När ni dyker ska ni säga vad ni vill ha så landar ni i det.

Dansken var först ut och ropade "öl" när han hoppade, och han landade i öl.

Sen kom tysken, som ropade "vatten" och dök sedan ner i vattnet som trollats dit.

Sist ut var bellman, som precis när han skulle hoppa snubblade till och råkade säga "skit".



Haha, ibland är humorn på topp! Brukar vara ett tecken på att jag är trött. :P

För övrigt har vi varit på flygplatsen idag och lekt med flygplatsbrandmännen och deras bilar. Kändes rätt häftigt att glida runt där på landningsbanan. Och vilka bilar de har! Tyvärr hade jag ingen kamera med, men vi ska ha en övning med dem framöver så då kan den få komma med. Bara jag minns. :S Måste ju fixa mitt program så jag kan lägga in bilder från nya kameran också. Rom, till exempel.. *skäms*

I övrigt lyssnar jag på det här och tänker på en alldeles speciell person.
http://www.youtube.com/watch?v=tAK5EqdYkBw

Sent, natti natti.

Blir bara en kort sväng här.

Jag vet, jag är oduglig. Oduglig, eller upptagen och trött? Vem vet. Jag hade en miljard saker att göra (jag har bara gjort en miljon ungefär ;P) under denna ledighet som raskt gick från sju dagar till fem, eller, fyra och en halv. Med planer varendaste dag. Jag älskar verkligen de där tomma dagarna, som är som ett vitt, blankt blad. Sure, jag skulle bli sinnessjuk om jag hade många såna, jag älskar verkligen att ha fart och fläkt och häcken full. Men för att orka, för att fortsätta tycka att det är kul, så måste de där helt tomma dagarna infinna sig ibland. Nu var det länge sen. Mycket möten, mycket jobb (trots att extrajobben försvunnit i princip helt har jag fortfarande lika mycket att göra, så galet mycket på "riktiga" jobbet nu för tiden!) och alldeles för lite tid. Längtade som vanligt efter denna ledighet som försvann fortare än fort. Imorrn är det jobb igen, men som tur är har vi arbetsfritt. Så: lite kolla bilen på morgonen, så ska vi tydligen åka och simma. I övrigt är dygnet fritt så länge vi inte har larm. Ska dra ihop lite matlagningsmys har jag tänkt, och börja fixa med bilen. Annars blir det nog lugnt. En film med mina grabbar kanske?? :D  

Men, för att orka är det dags för sängen. Har vänt dygnet mer än vad som är nyttigt för nån människa. Var är min mat-och-sovklocka när jag behöver den som bäst?? :O

Sov gott kära ni. Hoppas ni får en underbar påsk!


RSS 2.0