UUUUUUUUUUH

Men hur less kan man bli när hela meddelandet försvinner? Var på sista ordet. Blir ofta så här på blogg.se, de måste ha ett väldigt dumt kort-kommando.

Skit.

Jag går och lägger mig istället.

japp

åh, snart ska jag sova en stund. så jag kan bli lite friskare.. oj vad skönt det ska bli! är nog rätt slut, försov mig på jobbet idag, för första gången i norrköping. trodde jag skulle tycka det var lite pinigt, men med tanke på hur jag mådde kändes det inte ens konstigt.

hade för övrigt en HEL DRÖS med larm igår, men gjorde ändå inget. automatlarm var det en hel hög, nåt motbud på trafikare samt en förvirrad åktur inatt då vi letade en brand som inte fanns. min "tur" fortsätter.


innan jag går, det här:
http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article6236931.ab

hur häftigt var inte det?

Who am I kidding?

Jag trodde jag skulle orka och vilja blogga mycket. Och jo, visst, det kommer nog tillbaka. Men det är så fort som man tröttnar eller blir besviken för att ingen läser. Inte ens mitt häftigaste sista inlägg. Jag skulle ALDRIG hamna på någon sida, där de skriver: kolla vad Nina gjort idag, rappellerat från 100m! Näe, självklart är det ju: kolla vad Lisa gjorde idag, shoppade en tröja för tusen spänn. Eller: kolla vad Fia gjorde idag, shoppade ett par skor med skyhöga klackar. Hur kommer det sig att modebloggar kan finnas i miljontals och ändå vara så jävla populära, medan vi vanliga dödliga som gör lite andra saker inte räknas?

Ah, ska inte blogga nu. Är trött och bitter för att jag blivit förkyld igen, orkar inte med mitt V Ä R D E L Ö S A immunförsvar. Är så besviken att jag inte kan beskriva det med ord. Så jag ger upp.

Men tack för självförtroendeboosten idag M!


RSS 2.0